Слање података од ПЦ-ја на ФПГА (спартански 3 стартеркит) преко РС232

C

chimera086

Guest
Хи, им заиста ново на овом пројекту и ја донт знати где да почнете. Све што знам јесте да ја користим ХиперТерминал за мене за слање података ка ФПГА ... али ја не знам како се то ради ... Такође хардвера ствари за везе између ПЦ рачунара и ФПГА ... оно што ја желим је да се направи једноставан пројекат који шаље податке само према ФПГА, тако да сам могао да користи те податке за осветљење ЛЕД диоде или тако нешто ... плс уради да ми помогне ... ја стварно не знам ово ...

Претражи овај форум! Било је сличних врста питања и одговори.

Шта вам је потребно је УАРТ хардвер унутар ФПГА. Као што је предложено у претходно поруке претражи форум за УАРТ.

ФПГА прототипа До ВХДЛ Примери: Ксилинк Спартан-3 верзија Ваша пријава је у овој књизи са изворним кодом.

Поздрав Зула ја су прошли кроз ову књигу, такође. Разумем функционалност, али сам цоулднт га спроведе. Ја ћу бити стварно захвалан ако можете да ми дају фајл са корисницким ограничење за број у књизи сте поменули. поздрав Мохсин

[КУОТЕ = Зула; 798693] која одбора користите [/ куоте] његов Ксилинк дигилент спартански 3 ФТ256 Ксц3с200 ......... ако имате иутс УЦФ за УАРТ?

[Урл = хттп://ввв.росе-хулман.еду/ ~ доеринг/ПЛД_Оасис/дигилент-сп3.хтм] спартански-3 Стартер Кит [/ урл] можете да користите овај линк. Такође, само треба да напише овако у УЦФ фајл; НЕТ "РКСД_Порт" ЛОЦ = "Т13" | ИОСТАНДАРД = ЛВТТЛ; = "Р13" # за рк сигнала НЕТ "ТКСД_Порт" ЛОЦ | ИОСТАНДАРД = ЛВТТЛ | ДРИВЕ = 8 | уби = споро; # ТКС сигнала

драги можеш ли ми обезбедити УАРТ код овог фајл са корисницким цонбстраинт? Заиста ће ценити ако код у Верилог. такмиче ради код за спартански 3. ја ћу бити стварно захвалан за вас. поздрав

[Урл = хттп://ввв.амазон.цом/ФПГА-Прототипинг-Верилог-Екамплес-Спартан-3/дп/0470185325] Амазон.цом: ФПГА прототипа по Верилог Примери: Ксилинк Спартан-3 верзија (9780470185322): понг Д Чу:. Књиге [/ УРЛ] то је Верилог верзија исте књиге. и заиста ће ценити ако радите нешто више од мене за своје пројекте?

Здраво Зула Већ сам Верилог верзија за ову књигу, а ја баш пратим ову књигу поглавље 8. УАРТ код се копира и нема грешке у њој. све што је потребно је корисник ограничење фајл за овај код. и поред тога, ја сам у ствари питао ако имате било каквих УАРТ, код који је у радном стању и садржи све неопходне ствари као што су УЦФ. то може бити од велике помоћи за мене. хвала за своју врсту одговора тиче Мохсин

ОМГ, УЦФ није тако тешко направити, само читати своју шифру, обично УАРТ кодове треба само РКС и ТКС пинови да буде повезан са вашим ФПГА, ако га схватите сами ћете научити много. Само покушајте.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back