Слободне енергије од БЕДИНИ мотором

E

engineerpervez1

Guest
Желим да Бедини мотора слободне енергије система за то, пре него што се чини практично, желим да неке савете и идеје да се покрене. Фирт свих калема величину и пресек жице у нашој земљи величине РПГ користи, неко тело ми дати бољи увид у димензије калема калем жице и величина у РПГ. ************** П *

Поздрав, Пре него што троши много времена и новца у тај пројекат, неке читање на електромагнетизам или физике. Можете користити статичку магнетно поље за конверзију механичке енергије (жица покрет) у електричну енергију (струја и напона) или обратно, међутим, магнетно поље се не обезбеди енергију.

ВимРФП, постоје неки концепти пхисицс још није ни познат и истражио научним заједници. Чињеница је да Вацум енергија подразумева вађење близина звезде, где је нуклеарна фузија ствара магнетно дипола који су напајање тих апарата. енгинеерпервез1, ја буиед књигу ове теме, али уннафортуннатели, поштанске службе дид'т доставити мене. Ја сам размишљао окупити Охер врсте моторних ОК (не сећам имена), патентирао кинески момак. + + +

Већ сам дао налог да се неке од мојих машински инжењер да се креће точак на лежајевима Шест бр магнета монтирана на точак и калем калем, он је од тврдог дрвета, остатак је мој посао дај ми моје ствари тако да сам спреман доћи поново са својим сликама, да наставите. даље:. разз:

[Куоте = енгинеерпервез1; 836731] Већ сам дао налог да се неке од мојих машински инжењер да се креће точак на лежајевима Шест бр магнета монтирана на точак и калем калем, он је од тврдог дрвета, остатак је мој посао дозволите ми да се моје ствари спремни да се вратим са својим сликама, да наставите. даље:. лол: [/ куоте] Здраво, разлог за мој први постављање је да када сам био млађи имао сам идеју за такву ствар. Након пажљивог евалуације (захваљујући мој учитељ електромагнетизма), био сам убеђен да није успело. Међутим, пријатељ је имао механичких радионица и још увек веровао у њега. Он је ставио много времена за израду врло лепо изградње. Крајњи резултат је био леп структуру, без било какве позитивне излаз.

Ако идете кроз све клипове на ИоуТубе о БЕДИНИ мотор, или ССГ (Симпле Гирл) моторног система. Постоји 100 од клипа објашњава идеју о томе. Како је могуће многих народа се зезаш и одлажење у западном правцу своје време, то је невероватно. Такође сам разумем мало магнетизма и елетрицити. Знам када индуктивност се испоручује са неким ДЦ волти, један ширење поље је производити, када је снабдевање је искључен. Колапса поље произведе око калема индуктивности или. овој области производе леђа емф. Ако будемо белеаве да 12 волти батерија произведе више од 200 волти врх Флибацк волти. ако користимо ову енергију коју смо изгубили нормално код неких диода или сом друге цирцуитери.маи се овај користан, ако напишете "БЕДИНИ мотор генератор" у Гоогле претрагу да добијем 39000 Резултат у 0,16 сец.анд многим Иоу Тубе клипове на ту тему, тако Ја сам збуњен је истина или не..

Здраво, Ваш прича о леђа ЕМС на калем се прави, можете добити висок, чак и смртоносне, напон из ње. Али, напон није исто што и енергија. Енергија је напон * * Тренутни временски производ. Напон Спике вам је кратког трајања и струја је мање или исто као и једносмерне струје пре прекидања струје. "Напон класу из индуктора" се користи у "Боост цонвертер". Овај СМПС (укључен мод напајање) конвертује коло једносмерне струје ниског напона у високе једносмерне струје (ЕР), напон (али са мање излазне струје). Ова кола могу да раде са ефикасношћу> 90%. Индуктора у колу повећати конвертор се користи као привремено складиштење енергије, међутим, током времена индуктор не генерише енергију. Исто важи и за стални магнет. Постоји енергија у пољу (у комплету за време производње магнета). Износ је ниска (мислим на МП), када га користите, поље је нестала (тако да више немам магнета). Као што је поменуто раније, можете да користите за конвертовање магнетно поље механичке енергије у електричну енергију, и обрнуто, али не добијате више него што ставите унутра 1000 Кад људи кажу нешто, то не значи да је истина . Колико ја знам не постоји перпетуум мобиле.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back