Соларна електрана инвертор (трансформатор-мање) - ДЦ / ДЦ Боост цонвертер

B

binaryninja

Guest
Прво, знам да постоји неколико постова на ову тему. Желео сам да започнете нову тему, јер многи од њих су старе постове, а ја сам у потрази за нове информације. Друго, ко је упознат са ТИ Ц2000 Обновљиви извори енергије комплет? То је подстицај конвертор на фронт-енд, користи ИПМ (Интеллигент Повер Модуле), а Ц2000 МЦУ. То је у стању да максимално 20Вдц улаз из обновљивих извора (ПВ / батерије) и излаза 24Вац/40В. Што је још важније, ја сам добио задатак да користе горе комплет као пример / полазна тачка за пројектовање инвертера који ће имати улаз са ЦРЕ (до 50Вдц) или 12Вдц батерију и излаз 110/60Хз и 220/50Хз АЦ @ 200В. Моје питање: Да ли је могуће да се повећа напон од 1-50Вдц до цца. 311Вдц или 155Вдц (вршна вредност) за допринос ИПМ-? Користећи тачне подстицај коло које користи ТИ резултате у циклусу Мак обавезу од скоро 95%. То сигурно није превисока. Купац жели да га трафо-мање. Да ли постоји начин да се ово ради? Такође, сам у праву у вези улазни напони у ИПМ-(то је вршни напон или Пеак-то-пеак)? Ја сам још увек учење о соларне енергије инверзију и СМПС уопште ... Молим Вас, дајте ми неки увид.

Здраво, мислим да је боља за коришћење конвертора подстицај на корак од напона 12волт онда 115волт можете да користите Х-моста аранжман и диск Вашег излаз који ће бити АЦ сигнала 50-60Хз.

Можете доћи до "трансформерлесс", али нећете добити на "индуцторлесс" са било које врсте ефикасности или тренутног бацања. А трансформатора добијате прошлост свих врста сигурности регс свињарија. Ако је о пенији, потребно је боље класе корисника.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back