Софтвер УАРТ за ПИЦ16Ф877А

A

akhilskb

Guest
Ја сам помоћу два серијска комуникација у једном ПИЦ-а, тако да сам потребан софтвер УАРТ Дакле, може ли неко код за поруку софтвер УАРТ у ПИЦ16Ф877А.

Да ли сте кодирање у асемблеру или Ц? Ако користите Ц компајлер, коју верзију и компаније?

КЦС компајлер је изграђена у функцијама за софтвер серијски ...

Да, Ја сам помоћу Ц компајлер. ХИ-ТЕЦХ Ц компајлер за ПИЦ 10/12/16 верзију, В9.70ПЛО микроконтролера. [Цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 17:44 --- ------- Претходни пост је био у 17:43 ----------[/ сизе] [/ цолор] Мозете ли ми дати материјал

Проверите у узорцима долазе са хи-тецх Ц компајлер о софтверу серијама .. "\\ ХТ-ПИЦ \\ узорака"

хвала Хуссаин за свој одговор, ја дид'нт се да је исправно. Имам то, али његов не ради. Шта могу да урадим ..?

Узгред, оно што су сваки од два серијска порта комуницира са? ПЦ и неку врсту сензора, модема, итд?

и сам не користи се Хи-тецх компајлеру, али овде можете да пошаљете број него ћемо покушати да га реши ....

У прилогу је меко УАРТ рутину за 16ФКСКСКС породицу. То сам тестиран и то ради функција цорретли. Означен за 4МХз ОСЦ, тако поравнања морају бити направљене за различите ОСЦ фреквенцију. Препоручујем да користите меке УАРТ на порт са најмање саобраћаја.

хвала бигдоггуру, дозволите ми да га пробају.

Здраво акхилскб, да ли сте успели да добијете софтУАРТ да састави и функционише правилно?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back