Стварно треба помоћ у пројектовању Заједничка Емиттер појачало.

U

undiyinglucrecia

Guest
Моје време истиче у решавању ван прорачуне везане за мој пројекат. Добили смо ове следеће податке: Транзистор: 2н2222А Улаз: 130мв ПП излаз: 8В ПП са толеранцијом од 10% Мој проблем је у томе што не можемо да претпоставимо вредности отпорника, Наша професор рекао да ми треба да се израчуна за податке отпорник. Молим. Помози ми.

Види [Б] Сличне теме [/ Б] у даљем тексту, посебно [урл = "# пост731322 хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад174213.хтмл"] овај одговор [/ урл]

Господине. Мој проблем је у томе што морам да израчуна вредности отпорника. И не може се претпоставити. Молим.

[У] чланице Форума неће решити ваш рад куће [/ у], извините! Не би ништа научити из тога. Изнад веза приказује [урл = "хттп://ввв.елецтроницс-туториалс.вс/амплифиер/амп_2.хтмл"] специјализоване туторијал [/ урл], одакле можете да научите како да израчунате вредности отпорника, са примерима. Гоод луцк! Ако и даље не можете да пронађете решење, показују ваше укључујући кола. Ваш израчунатих вредности [сам] у статус куо-а [/ и], питајте детаљно питање (а), и највероватније неко ће вам помоћи.

Ви не наводе шта је напајање и да ли ћете се бавити АЦ или ДЦ. Ја бих се изгради напона разделник на бази, подесите струја од колектора до емитера и да даје вредност колектора и емитора отпорника.

[Урл] хттп://ввв.мипицк.цом/уплоадимг/2060802519_03042011_1.пнг [/ урл] Ово је моја личност. Извор је АЦ и ВЦЦ од 20 и излаз наизменично.

Ако мислите да то би вам помоћи: [аттацх] 54096 [/ аттацх]

Ако мислите да то би вам помоћи: [аттацх] 54113 [/ аттацх]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back