Струје и напона подударање транзистора

R

raj1234

Guest
Шта је струја и напона подударање подударање, где је коришћен у аналогном распореду.

Да ли мислите тренутну балансирање, као у ширењу товар на неколико транзистора? Компоненте могу имати незнатно различите спецификације. Један транзистор може грабити струје и изгорели. Балансирање треба да се уради тако да се сви транзистори добију исти дио терета. То се обично ради стављањем ниско-ом отпорник уметнуте са сваким транзистора. Као алтернативу можете фино подесити сваку пристрасност док сви транзистори су избалансиране. Међутим, то је грешка-склони и може бити бачен искључити каснијим променама оптерећења или кертриџом или крећете у оперативним спецификацијама [цолор = "Голд"] [СИЗЕ = 1]. ---------- Пост аддед ат 14:01 ---------- Претходни пост је био у 12:35 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Ту је и струја одговара као за тестирање транзистора односно МОСФЕТ у како би пронашли одговарајућу перформансе међу пара, трио, итд и то не мора да буде у паралелном балансирање оптерећења. Може бити да се подударају са ПНП транзистор на НПН типа, у циљу добијања уравнотежен перформансе у једном АБ класе појацалом.

Да, мислим равнотеже тренутну или маинтаинг константног напона у транзисторима. Како за постизање ово у распореду, јер у неким еми су навели да струја буде упарен или напон да буде упарен. Морам да знам да пратите правила (Нпр: као за заједнички центроид дистрибуира, компактан, иста оријентација .....)

За текуће подударање, струја правац може да се подеси на исто за боље подударање. За слагање напона, струја правац није толико важно.

Да бисте оптимизовали струје у треба да одговара као заједничког Центроид техником .... детаљније прочитати "Уметност Аналог Лаиоут" Алан Хастингс ...

Хеј Хвала, Зашто ми користимо БЈТ-а у 1:4, 1:8 или 24:1 у фассион Банд празнине?

Они то раде поново дохватио КЗ

[Куоте = рај1234; 1005369]? Хеј Хвала, Зашто ми користимо БЈТ-а у 1:4, 1:8 или 24:1 у фассион Банд празнине [/ куоте] За боље мацхес, овако [аттацх = ЦОНФИГ] 66401 [ / аттацх]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back