Сцхоттки диода у Орцад

• Thread starter !! the phoenix law !!
  • Start date
T

!! the phoenix law !!

Guest
Добро дошли Може ли ико реците ми како да креирате Сцхоттки диода у Орцад? Заправо сам ову РБ751СЛ за које ја не могу наћи било који модел зачин ја намеравате да користите ову диода за многе кола у пасивне РФИД тага, па само да би били сигурни да неко одобри или не одобри? ТХКС

Ако сте имали створити симбол за диода и само треба модела зачин, плс идите на [урл = хттп://ввв.онсеми.цом] Семицондуцтор и интегрисаних кола уређаји [/ урл] за приближно модела.

Нисам могао наћи било који модел! можете предложити један од Орцад диода библиотеке? Још једна ствар, морам Сцхмитт окидач компаратор нисам сигуран где да потраже у библиотекама, можете ли предложити један превише од библиотека?

БАТ54 (БВ = 30В, ВФ = 0.32в) Спице модела са Интернета: ********************************* ***** * Модел Генерисано од МОДПЕКС * Цопиригхт (ц) Симетрија пројектовање система * Сва права задржана * необјављени лиценциран софтвер * Садржи информације о праву својине * Који је Имовина * симетрије ИЛИ ЊЕГОВИ ЛИЦЕНЦИ * Комерцијални употребу или препродају Ограничена * је уговором предвиђено Симетрија лиценци * ************************************** * модел генерисана он Оцт 7, 09 * Модел Формат:. Пспице МОДЕЛА Дбат54м3т5г Д + је = 2.13042е-08 РС = 0,713059 0,990935 Н = ЕГ = 0.708595 + КСТИ = 0,5 БВ = 40 ИБВ = 1е-05 ЦЈО = 1.53039е-11 + ВЈ = 0,408337 М = 0,446469 ФК = 0.5 ТТ = 5.1937е-09 + кф = 0 ОС = 1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back