С-параметри ЛЦР-ЛЦ кола

D

DeanM

Guest
Здраво свима, недавно сам радила лабораторију експеримент на е параметара. лабораторији описао два порта мреже на следећи начин. ЛЦР у низу следе ЛК паралелно са тлом. Део експеримента је био да симулира параметара С у ЛТспице. Да ли да и то испало добро. Следећи део је био да провери резултате руком. То је нешто ја бих помоћ. Морам да изаберете фреквенцију и рачунање га руком да сазнамо шта излазни напон на том фреквенција. Тако да сам треба да раде из неке врсте преноса функција за ово коло које ће ми дозволити да стави у фреквенцији и ЛЦР-ЛЦ вредности и добијају излазни напон. Било које тело зна шта, или како да добијем Преносна функција? Поздрав, декан

Ако сам добро разумео ваш опис, једноставно напона разделник са З1 З2 серије и према подлози. З1 је серија Л1, Ц1 и Р1 З2 је паралелно са Л2 и Ц2 Воут = Вин * З2 / (З1 + З2) ако сте заинтересовани само за модул па | Воут | = | ВИН | * | З2 | / | з1 + З2 | Коришћењем математицал модел компонента фреквенције: з1 = Ј * В * Л1 + 1 / (ј * в * Ц1) + Р1 = (-В ^ 2 * Л1 * Ц1 + 1 + ј * В * Р1 * Ц1) / (ј * в * Ц1) з2 = {ј * В * Л2 * [1 / (ј * в * Ц2 )]}/{ Ј * В * Л2 + [1 / (ј * в * Ц2 )]} = Ј * В * Л2 / (-В ^ 2 * Л2 * Ц2 +1) в је 2 * пи * ф И сада мислим да би требало да буде аблет да пронађе преносну функцију вам је потребна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back