ТЕКТРОНИКС 2246 Мода - Проблем

N

nnntomas

Guest
Здраво, имам осцилоскоп ТЕКТРОНИКС 2246 Мода и он има проблем, нажалост. Мрежа на екрану за разлику од растера, и то ствара Блиставе материјал који је рекао о "мерити" и Курсори / само измерене вредности одговарају да растера фосфором, а не физичком екрану растер / - види: [УРЛ] хттп:// / имг689.имагесхацк.ус/и/дсц02391к.јпг / [/ урл] [урл] хттп://имг689.имагесхацк.ус/и/дсц02396бк.јпг/ [/ УРЛ] Да ли знате шта је то могло бити? Како то поправити? ОТ: Та "линија" / увек је мање јасно / ја могу да виде фотографије из синуса / не мислим да курсор / је "зрак што се вратио сам скоро траг на некој минималне осветљености То тачкаста курсор. у колима елв уникди "утицати" пик-пеак вредности максималне / / сигнала се мери преко грешке Они морају бити старији од милиметра, чиме се повећава вредност Пеак-пеакп изгледа /, али ја не знам, можда не / -?. Хвала Томаш [сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 2 минуте: [/ цолор] [/ сизе] Ово друго Фото: [УРЛ] хттп://имг193.имагесхацк.ус/гал.пхп?г=дсц02391оу јпг [/ урл].

Здраво нннтомас, интересантан проблем, али сам дионт имају неку идеју ... Можда имате више среће на "Тек форуму од иахоо"? Нашао сам ове "Тек Корисничке групе" Адреса ца. Пре 2 година, али ја донт знати ако се још увек ради ...: ИахооТЕК-форум! [УРЛ] хттп://тецхгроупс.иахоо.цом/гроуп/ТекСцопАрц?игуид=135916291 [/ урл] Срећно! К.

Покушајте прилагођавања на грид биас који је изгледа начин да се тако високо З појачало не може да празнина траг. Постави интензитета до 10 сати, а окрену тримпот грид предрасуду која је видљив траг, а не светла. Цм

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back