Танер Алати Т-Спице Пролазни анализа

E

Elyments

Guest
Здраво, Им покушава да ради наш потрошњу електричне енергије од филтера сам створио у сунчање алата Л Измени, Иве је саветовано да изврши анализу пролазне то урадили ово, али ја донт стварно знају како да се то ради, мој доживљај овог софтвера је веома мала! Ја бих захвални никакву помоћ! Елиментс

Л-Едит је распоред алата. Да ли имате схематски? Т-зачин води из листа веза створио С-Едит. Ако желите да урадите пост-распоред симулација је потребно да 'извући' листа веза са распоредом. Потребно је да прочитате упутство за распореда за детаље листа веза екстракције и пост-распоред симулација. Ја не могу много помоци јер имам само икада користили пробне верзије Танер. Кеитх

Здраво, ја сам одмах отишао у распоред у Л-Едит и извозе ове у Т-зачин за симулацију. Да ли неко има било који пример команде да се изврши анализа пролазне у Т-Спице да разради потрошњу енергије мог филтера?

Претпостављам да је активних филтера. Морате да креирате из субцирцуит њега па додати напајања, улазног сигнала и оптерећења. Да ли пролазне или ДЦ анализа и сонда струје узете из понуде. Кеитх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back