Тајмер прорам потребне за ПИЦ16Ф84

J

janosandi

Guest
Здраво пријатељи Треба ми мали програм за пиц16ф84 15мин тајмер запалила са било улазни порт за вожњу довело на било који излаз Свака помоћ ће бити апприцциатед

Здраво, ово је микроБасиц код: [цоде] Програм Тимер_15мин 'Микроконтролер: Мицроцхип ПИЦ 16Ф84А' компајлер: микроБасиц ПРО фор ПИЦ в3.20 'системски сат: 4МХз' Сат Извор: Кристал "Када притиснете дугме, ЛЕД светли, онда чека за 15 минута, а затим ЛЕД је искључен симбол ТриггерПин = ПОРТА.Б0 симбол ЛЕДПин = цонст ПОРТБ.Б0 Петнаест = 900000 '900, 000 милисецондс = 15 минута главни: ТРИСА = $ ФФ 'Сви улазни ТРИСБ = 0' Сви излаз ПОРТБ = 0 ако (ТриггерПин = 0) онда 'Ако је дугме притиснуто ЛЕДПин = 1 делаи_мс (петнаест) '15 минута ЛЕДПин = 0 Енд Иф, док истина ићи својим путем до краја [/ цоде]. [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/6_1265895082.јпг [/ имг] Надам се ово помаже. Тахмид.

ТХКС пуно Господин Не знам ништа о микроБасиц би у плз Едит пројекти за мене Када притиснете дугме тајмера почиње излаз иде високо и пре 1 минута од тајмера краја другог ЛЕД светло на тада 15 минута завршава тако прво довела ће даље и друга само за последњих 1 минута од 15мин би у плз послати ми код са спреман ХЕКС фајл за ПИЦ16Ф84 и везу за преузимање микроБасиц да пробам ја мислим да је лепо један Ваша помоћ је веома корисна и апприциатед

Здраво, Овде је: [цоде] Програм Тимер_15мин 'Микроконтролер: Мицроцхип ПИЦ 16Ф84А' системски сат: 4МХз 'Сат Извор: Кристал "Када притиснете дугме, ЛЕД светли, онда чека 14 минута, други ЛЕД светли, онда ботхс ЛЕД диоде су искључене симбол ТриггерПин = ПОРТА.Б0 симбол ЛЕДПин = ПОРТБ.Б0 симбол ЛЕД2Пин = цонст ПОРТБ.Б1 ФоуртеенМин = 840000 '840, 000 милисецондс = 14 минута цонст ОнеМин = 60000 '60, 000 милисецондс = 1 минут главни: ТРИСА = $ ФФ 'Све улаз ТРИСБ = 0 'Сви излаз ПОРТБ = 0 иф (ТриггерПин = 0) онда' Ако је дугме притиснуто ЛЕДПин = 1 делаи_мс (ФоуртеенМин) '14 минута ЛЕД2Пин = 1 делаи_мс (ОнеМин) '1 минут ПОРТБ = 0 'Турн офф ЛЕД крају ако док је прави ићи својим путем до краја [/ цоде] Повежите. другом ЛЕД ПОРТБ1. Надам се да ово помаже. Тахмид.

ТХКС тахмид Ур тако љубазни ИМ ће сада покушати то сам не знам како да вам се захвалим опет видимо се ускоро Јована

Здраво Тахмид Иве покушао Ур датотеку, али његов не ради или ради било шта би у плз га провери за мене ТХКС пуно Џон

Здраво, Да ли сте користили исправан микроконтролер: ПИЦ16Ф84А? Да ли сте програмирани да на прави начин? Ако је потребно, да ли сте правилно подешене параметре конфигурације мало? Да ли сте повезани правилно хардвер? Да ли сте повезани правилно кристално? Тахмид.

Здраво тахмид Ал је ок им је покушавајући поново Тхк

Здраво како можемо додати прекинути у горњем програму, претпоставимо да ако имам да паузирате програм претпостављам притиском исти прекидач за неке трајања

ТАХМИД, Можете ли молим Вас контактирајте ме на [емаил] мусху_мист@иахоо.цом [/ емаил] или +8801711136358? Ја сам такође из Бангладеша. МУСХФИКУЕ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back