Телекомуникације кола у ВХДЛ

T

Tom2

Guest
Желим да спроведе колу телекомуникације користећи вхдл.Ис свако ко посједује средства за ову ?????????????????????

Молимо Вас да будете прецизнији.

Мислим Лов Пасс филтера, ЛНА, ТРАНСМИТЕР, пријемник, учесталост миксер, осцилатори и све о томе.

ВХДЛ је само за дигиталне дизајн ...!!!

Здраво, Шта мислите Мреже на чипу (НОК), аутобусе ,...?

ВХДЛ је за дигитални дизајн. Да би кола за телекомуникације, који треба да видите Аналогни Мешовити сигнала у вези ХДЛ. Као и ВХДЛ-АМС.

можда можете да радите само ФИР или ИИР филтер са ВХДЛ-

Имао сам исто мишљење о томе (да је ВХДЛ је само за дигитална кола), али онда сам видео папир који користе ВХДЛ-АМС-да примени аналогне цирцуит.И ресурси морају о овој теми

у реду тако да говоримо сада ВХДЛ-АМС ... не разликује се ВХДЛ!

Имам неки документ овде о ВХДЛ-АМС можете да прочитате да ће вам помоћи

Па, ако можете да креирате свој дизајн у софтверу дефинисаним радија начин, можете да урадите скоро све са ВХДЛ-само ... (Иф. ..):)

Треба да будете мало прецизнији о томе шта желите да спроведе .... Неки од телеком дизајна (делимично) може бити чисто дигитални и можете користити ВХДЛ, али већина њих се бави помешане сигнале и ВХДЛ-АМС је најбоља опција да иде за. :)

ФИР ИИР ЦИЦ .. ове врсте ВХДЛ дизајна могу се наћи у "Дигитална обрада сигнала са поља Програмибилни капије Низови", Уве Меиер Баесе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back