Тест прибора за паковање ХЕМТс

I

Ivan_

Guest
Поштовани, имам за мерење једносмерне струје понашање компаније Фујитсу ФХКС35ЛГ упаковани низак ниво буке ХЕМТ. Да би то урадили, ми треба да дизајн прибора теста. Користио сам једноставан тест прибора који 50охм ТРЛ на фиксне фреквенције повезан мозгова и капије, односно, две стопице повезан са изворима са мултихоле метализација повезује се извори на земљу раван микрострип. Извођење мерења са параметром анализатор, добијем веома чудно ВДС-ИД криве, уз смањење струје у засићености региону. Ја користим два пристрасности одбор за престанак 50охм линија. Покушао сам са обе импулсне и континуираног мерења, без значајне промене у резултатима. Претпостављам да неке нестабилности се одвија, вероватно због лоше уземљење. Може ли неко да ми помогне молим вас у пројектовању добар тест Инсталације да цоррецти ИВ крива? Хвала унапред. Иван [имг] [/ имг]

Понашање може бити узроковано само осцилације транзистора у прибора. Повежите АА анализатор спектра преко благо заједно сонда (или петље) за преузимање. Ако себе осцилације су у микроталасна региону, покушајте да ставите комаде Еццосорб на проводника да се заустави осцилације.

Хвала пуно ВСУР, молим вас објасните ми како тачно ЕЦЦОСОРБ треба да раде у себи осцилација потискивање? Могу ли да користим га за сузбијање површину талас током РФ рада, као и? Штавише, мислим да може бити корисно за смањење међусобних спојница између једносмерне струје пристрасности линија и РФ кола у завршном комплексу дизајн. Моје питање је: да ли то драстично мења електрична својства подлоге када се користи током операција у РФ уваве или мм талас кола? Ако не, као последица, ако желим да Инсталације тест за мерење С-матрице, као и, требало би да изађе веома усефул.Бут апсорбује материјал треба да буде довољно танак да се сматра делом комплетан РФ кола, Мислим да ... Поред апсорбовање материјала, да ли знате било који ефикасан распоред тестирања прибора за оптимизацију ХЕМТ мерење поузданости? Хвала јос једном, И.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back