Техничка к. о ХСпице излазне фајлове

I

ic98

Guest
Здраво, Може било ко молим реците ми ако неко може да промени број штампаних цифара у *. ац0, или *. тр0 ХСпице-излазне фајлове? За *. Лис фајл, ја да промените тачност штампања коришћењем параметра НУМДГТ, али овај параметар не ради за *. ац0 датотеке (сонда. Излаз) Када сам ектарцт подаци из дуго симулирана *. ац0 фајл користећи МАТЛАБ-а, јер постоје само 5 прилога из штампаних цифре за сваку вредност, неки од података низова имају исту вредност, мада знам да постоји разлика између ових вредности у симулацију (која се уочава у *. списка датотека, нпр НУМДИГ = 8) Који је ваш предлог ? како могу да се пријавим нешто слично НУМДИГ за не-ЛИС излазне фајлове? Хвала за ваше коментаре, иц98

Да ли сте пробали [Б] МЕАСДГТ = к [/ Б]?

[КУОТЕ = ерикл; 922805] да ли сте пробали [Б] МЕАСДГТ = к [/ Б] [/ куоте] ерилд, опција коју памти се користи за подешавање прецизност вредности мерења у *. МА #, *. МТ? #, и *. МС # фајлове .. Да ли неко предложити нешто друго?! хвала

[КУОТЕ = иц98; 923195] ... опцију сетио се користи за подешавање прецизност вредности мерења у *. МА #, *. МТ # и *. МС # фајлове .. [/ Куоте] Па зашто не генерише *. МА #, *. МТ #, или *. МС # фајл? БТВ: у мом подешавање, НУМДГТ = 10 радио коректно за мој *. АЦ #, или *. див # ХСпице-излазне фајлове.

Здраво, Ако је у ВНТ више прецесија са бројевима штампан, онда боље иде са подразумевани формат за бинарни див #, АЦ # (ово је случај када у скуп порука = 1) а затим користите ЦустомВавевиев за издвајање података на табеле са прецесија у ВНТ .. Када асции формат се користи за дампинг таласни облик фајлове, тачност података је ограничен. Хвала,

[КУОТЕ = Блацкуни; 924613] Поздрав, Ако је у ВНТ више прецесија са бројевима штампан, онда боље иде са подразумевани формат за бинарни див #, АЦ # (ово је случај када у скуп порука = 1) а затим користите ЦустомВавевиев за издвајање податке табеле са прецесија у ВНТ .. Када асции формат се користи за дампинг таласни облик фајлове, тачност података је ограничен. Хвала, [/ куоте] Драги Блацкуни, Шта је ЦустомВавевиев сте поменули? Да ли је алатка? Како могу да га нађем? Хвала

С обзиром на одговор Блацкуни, ја се питам да ли могу да прочитам бинарне (не-АСЦИИ) формат ХСпице-излазни фајл? шта код или алат је доступан? Захваљује свим

Нпр [И] АванВавес [/ и] (од [И] Синопсис [/ и]) може да прикаже сиров (= бинарни) излаз из [И] ХСпице [/ и].

Здраво, његов таласни облик гледаоца из Синопсис и обезбедити Хспице. или да покушате да у Цосмоссцопе превише.

размишљања имате приступ Синопсис алат такође можете покушати зачин Екплорер је много брже него космос обим

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back