Топлотна Релиеф За Кроз рупе Падстацк

F

fraimdp

Guest
Од [урл] хттп://ввв.фед.де/довнлоадс/Тхе_ЦАД_Либрари_оф_тхе_Футуре.пдф [/ урл] .. [И] "[б] Топлотна Релиеф [/ б] -.. Снага Авион Топлотна Релиеф има пет атрибуте Топлотна Релиеф-а имају спољни пречник, унутрашњи пречник, говорио ширина, говорио ротације и 2 или 4 жице Спољашњи пречник обично исте величине као против пад унутрашњег пречника је обично 80% мање од спољног пречника.. говорили ширина обично 4 пута мањи од спољног пречника са 4 жице или 3 пута мањи од спољног пречника са 2 жице говорио ротација је нормално. 45 степени са 4 жице. Све Топлотна Релиеф карактеристика величине у корацима од 0.05мм. "[/ и] Који су стандарди за пет кракова термалних рељеф? Да ли постоје извори за пројектовање термо јастучићи? Плеасе хелп. Хвала

Стандард за термичке олакшице се објављује у МКП-2222, одељак 9.1.2. Користећи узорак израчунавања, можете да схватите одговарајуће димензије за 5 говорио олакшање. Види тачку форуму: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=69258&хигхлигхт=ипц2222 [/ урл]

Хи .. ИМ врсту нови овде .. ја донт имати довољно бодова да преузмете МКП 2222 стандарду. Како могу да их зарадити брзо? хвала много. :)

Хи фраимдп, страна са ИПЦ-2222 има "слободно огледало" линк који не захтева поена. Слободно миррор сервера може бити заузет и споро, тако да будите стрпљиви. Ево информације о тачкама система, укључујући и неколико начина за повећање бодова: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/поинтс.пхп [/ урл]

Хи Хоусе_Цат и Фраимдп, Да ли постоји нека одредба за једну говорио термо олакшање. До у употреби, ако је то оно што су предности и мане? Ја сам радознао да знам? Поздрав, Абхи

Никада нисам видела један је говорио термо користи на табли. Недостаци би се повећала импеданса за авионом из преко или пад и повећање поссиблити раскида везу због смањене снаге. Запамтите да је једини разлог за термалне пад је да би лемљење лакше. Путем или јастучићи који је директно повезан са равни представља веома ефикасан хладњак када покушава да лемљење везу. Смањењем количине бакра повезан преко или пад вам олакшавају топлоту заједничке за лемљење и унсолдеринг. Нема потребе да се занео са смањењем - четири говорио термо веома добро функционише у већини апликација. Велике рупе, као што се користи за монтирање конектора можда неће радити боље са две термалне говорио због веће топлоте потребне за лемљење веће везе.

хвала за информације. своје стварно корисно

Слажем се са кућна мачка. Можете добити више робустан везу са авионом само повећањем ширине жица. Понекад пут масти траг на горњој страни и пустите га да се авион са два Виас које немају топлотну олакшање. Тако сам се и термалних рељеф и солидан авион везе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back