Тражите УНИСИМ библиотеку за Ацтиве ХДЛ

R

R2_artur

Guest
Поздрав, ја користим Ацтиве ХДЛ (АЛДЕЦ) 7.2 Студентски издање и имам проблем са унисим библиотеци. Ја не могу да ажурирају модул библиотеке из алдец веб сајту, не знам зашто. Грешка масажа - Нисте 7.2.1643 верзију, али сам 7.2.1644 СЕ и неких проблема, тако да сам стварно треба фајлове са унисим библиотеци. Да ли сте отпремили га за мене или можда имате на крају пројекта са уарт16550. Тхк:)

једноставно би га преузмите директно са Ксилинк. или да ми Ур пошту

Пошаљи ми превише истој библиотеци ... [Емаил] асхисх.батајоо @ гмаил.цом [/ емаил]

@ Рсринивас ТХКС пуно, послао сам е-маил на Ви са мало питате, или можда неки други корисници има *. либ фајл са унисим библиотеке, јер без тога заглавља фајл нисам могао да атацх библиотека Алдец. Моја е-маил: кјик2.р2 (ат) гмаил.цом Тхк.

Поздрав, имам нови проблем и треба ново решење:) компонента ЛУТ4 - синтеза транслате_офф Генериц (инит: бит_вецтор: = к "16") - синтеза транслате_он лука (о: оут стд_логиц; И 0: ин стд_логиц; И1: у стд_логиц; И2: ин стд_логиц; И3: у СТД_УЛОГИЦ) енд цомпонент; атрибут инит: стринг; атрибут ИНИТ од мук1_лут: етикети "Е4ФФ", почињу - 8 на 1 мултиплексер за конверзију података у паралелни серијски мук1_лут: ЛУТ4 - Синтеза транслате_офф Генериц мап (ИНИТ => Кс Е4ФФ ") - синтеза транслате_он порт мап (И 0 => бит_селецт (0), И1 => дата_ин (0), И2 => дата_ин (1), И3 => Тк_рун О => дата_01) и преводилац --- # Грешка: ЕЛАБ1_0020: кцуарт_тк.вхд: (227, 0): Врсте не одговарају за генеричке "Инит". Шта није у реду?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back