Тражите курс за електронику хардвера инжењер

K

kanandh1983

Guest
Здраво свима, ја сам ПЦБ дизајн инжењер са СЕ квалификацију 2 године екс. Желим пребацивање на електроници хардвера инжењер (Р & Д). За то шта треба да радим. Да ли постоји неки курс је доступан за хардвер инжењер. Молим вас дајте ми неку идеју. Би Ананд

Вероватно да траже посао ентри левел за хардвер инжењер. И током времена ћете стећи искуство о томе. дизајн ПЦБ-искуства може да вам помогне са неким од аспеката Х / В пројектовање као основе, спецификације итд компоненти

Хвала на информацијама, постоји било који курс за учење електронике Основе хардвера као што су кола анализа итд До Ананд

Хаве'нт Дошао сам у било ком курсеве за кола анализе и хране као што су за ембеддед системе / РТОС, итд .. То значи да доеснт нема таквих курсева, морате локално провере. Кола анализа учење нормално почиње од академском нивоу или на послу. То зашто сам предложио да траже посао Ентри Левел у овој области.

Хвала вам пуно, молим вас реците ми шта су субјекти треба да научимо да добију посао почетног нивоа у овој области. Би Ананд

иеп. Основни Електроника: да је основни принципи електронике (напон, струја, отпор итд) Транзистори, појачала, Оперативни појачала (мислим гооглинг "Основни Елецтроницс" ће вам дати више детаља) Дигитална Електроника: Тренутно електронике постаје све брже и брже са помоћ микроконтролера, микропроцесора, ДСП, ФПГА, итд дигитални знање је сада постала унапред рекуисте за Хардвер инжењер. Дакле, потребно је да знате основе логичка кола и сл (Опет гооглинг би требало да вам помогну боље) Када се Лил идеју о томе како ствари функционишу, почните да анализира мали хоби пројеката који су авалаибле у нето или електронике часописима (ЕФИ / Електор итд). У међувремену траже посао. Све најбоље!

Можете отићи за МС у ВЛСИ од неке добре универзитета или потражите неки курс доступни ЦДАЦ или института попут њих. Одлазак на посао почетни ниво је такође добра идеја.

Хвала вам на информацијама, Би Анандх

Само сам читао ЕФИ магазина и открили неке оглас вези курсева о основним електроника: могу бити од интереса за Вас: пријавите на-[урл = хттп://ввв.ефитецхцентер.цом] ЕФИ Тецх Центер [/ урл]

у могу да иду кроз ефи магзине ... они р води курсеве у основе електронике ... и у другим електронским областима .... ако у желе да знају неке основе у могу да иду преко електронских уређаја и кола од саливахан

Здраво, ја сам од Цхеннаи, Тамилнаду, Индија. Би Анандх

Могу вас научити о хардверу ... контактирајте ме на мој ИД [емаил] скумар_р1@иахоо.цо.ин [/ емаил]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back