Тражите шеме дигиталних фреквенција синтисајзер

M

mamoon

Guest
Морам да се дигитални синтхесисер фрекунеци за ФМ опсег (88МХЗ-108МХз) са 100кХз корак. Треба ми сцехматиц. Могу ли да користим ЛМ566 као ВЦО ако јесте шта би требало да б Тха тајминг кола. плз хелп ме хвала

Здраво, тренутно сам суочава са сличним проблемом са вама. Вхатс иоур синтисајзер фреквенције урадити? Модулације сигнала као ФМ модулисан излазни сигнал?

Покушајте да користите ПЛЛ. она се користи као фреквенција синтисајзера. али ја донт знати опсег фреквенција. Ја мислим да треба да у рефере да лист подаци су добар дан Ахмеда [урл] ввв.иг.орг [/ урл]

само ће гона синтетише све фреквенцији у овом опсегу са 100 кХз корак сам донот имате проблем у вези са ПЛЛ али нема ИЦ ВЦО за овог опсега: (

покушати да пронађе неке упутство служба Пуна бенда примаоца КЕНВООД итд, ЛО сцхем може да помогне. или пак пробајте ДДС? као АД9951, добити више информација на [УРЛ] ввв.аналог.цом [/ урл]

било које тело сада користи АД9951? можете да делите своје искуство у коришћењу АД9951? хвала

Нисам сигуран шта вам је потребно, само ВЦО или потпуно пренесе или прими способности. Ево неких линкова: [урл] хттп://датасхеетс.маким-иц.цом/ен/дс/МАКС2605-МАКС2609.пдф [/ УРЛ] [УРЛ = "хттп://ввв.силабс.цом/продуцтс/аудиовидео / фмтрансмиттерс / пагес / дефаулт.аспк "] ФМ радио предајници [/ УРЛ] [УРЛ =" хттп://ввв.рохм.цом/продуцтс/лси/соунд/вирелесс_аудио_линк/ "] бежични аудио линк ИЦ за ФМ предајници | Видео ИЦ | ИЦ | РОХМ ЦО [/ УРЛ] Ја само схватио да је ово нит је 5 година.. : Лол:

Поздрав! Схватио сам 1 веек аго интерфејс за контролу ЈРТ 5522 за оно што тражите. Фирмвер вам омогућава да изаберете кораке (50 - 1000кХз).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back