Треба ми хитно помоћ (ФМ МОДУЛАТОР)

Q

Qwme5

Guest
Радим на пројекту сада које захтевају за мене да користе синтисајзер фреквенције као носиоца фреквентни генератор види на слици испод ПЛЗ [аттацх = ЦОНФИГ] 64175 [/ аттацх] мој проблем је и цант наћи коло може да има два улаза које су фреквенције носиоца генерише синтисајзер и поруку сигнал и то ФМ модулацију већина кола која сам нашао само да сигнал поруке и не модулацијом фреквенције заснована на унутрашњим компонента градње могао у плз хелп ме морам да схватим ово данас

Хеи пријатеља! Здраво Колико енергије вам је потребно у ван ставити? Ако је ваш напајање слабо, зашто не користите из једноставног РЕ генеративне ФМ модулатор? лако је дизајн, стварно. Најбоље жеље златара

Да мојој моћи је ниска, може у молим вас дајте ми схематски да кола које сте поменули у свој пост и како сам гонна да га користите са фреквентним синтисајзер

Хеи пријатеља! Хи наравно! Погледајте ову једноставну кола: [аттацх = ЦОНФИГ] 64196 [/ аттацх] Ово је једноставан ВФ осцилатор, са давањем АФ сигнал улаз, у складу са млинар ефекат, вредност унутрашњег кондензатор од транзистора, ће се променити, онда фреквенција осцилатора ће се мењати, као и. Срдачан поздрав златара

Нисте наведено било параметара фреквенције-модулисаног сигнала, нити модулације сигнала. Ако већ имате фреквенцију синтисајзер, можете да модулације своју фреквенцију применом модулације сигнала да контролише делове синтисајзера. Ако желите да задржите синтетизоване превозника и примењују модулацију фреквенције на њега, онда можете користити модулатора фазу. Користећи фаза модулатора ће вам дати уског опсега ФМ. Ако вам је потребна широкопојасно ФМ на фиксне фреквенције, ви ћете морати да користите метод фреквенције преводилац: ви треба да изгради нижефреквентне фреквенција-модулисане осцилатор, затим примените своје производње и синтисајзер излаз на мешалицу. Миксер излаз ће садржати комбинацију бендова, затим користећи бенд-пасс филтер, можете изабрати један бенд који желите [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- Пост додат. У 17 : 53 ---------- Претходни пост је био на 17:51 ----------[/ сизе] [/ цолор] Такође можете да додате модулације сигнала у ВО (т) у Ваш шематски, што ће се постићи модулацију фреквенције, али морате тестирати одговор система са модулацијом прави напон на ВЦО, па повратне спреге одговор је стабилно. Претпостављам да само може да постигне уског опсега ФМ на овај начин.

хвала пуно:) момци ви ми је помогао много

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back