Тренутни Извор симулације у Пспице Орцад.

D

denesio

Guest
Поздрав за све. Морам да симулира струјни извор у складу са временски дијаграм. како да ја то радим у Пспице моделирање у Орцад? Како да гради овај модел? Треба ли два актуелна извора? тханк. време дијаграм:

Један од начина би био да додате прекидач којим је управљао таласни облик за укључивање / искључивање време садашње импулса. Кеитх

Делови библиотека садржи тренутни извор под називом "ипулсе" који тачно одговара вашим потребама, што значи да можете навести све наведене особине.

[КУОТЕ = Кит] додајте прекидач којим је управљао таласни облик за укључивање / искључивање време садашње импулса [/ куоте] Тхнк ... Мислио сам о томе ... [Б], али не ради ....[/ б] погледајте слику: [КУОТЕ = ЛВВ] библиотека садржи струјни извор се зове "ипулсе" [/ куоте] али ми треба сваких 40 мС пулс укључујући и око 13000 10нС импулса. види диаграмм времена у мој први пост .... хвала.

Не стављајте прекидач у серији са актуелним извором - ставите га паралелно. Кеитх

идеални прекидач ради ... да проверим ово. слика: [КУОТЕ = Кит] Не стављајте прекидач у серији са актуелним извором - ставите га паралелно. [/ Куоте] аааааааааа ........ ХВАЛА !!!!!!!!.... [Б] струјни извор лебди у Зауставити случају ... [/ Б] мислим исправан ?????????????

Да. Можете ставити прекидач у серијама да се пробије напон али ако га ставите у серији са идеалним струјни извор, струја ће и даље успевају да се кроз прекидач чак и ако је 1Г ома. Ви само треба да депонија тренутно негде тј Кратка напоље. Кеитх

[КУОТЕ = Кит] је Кратак из [/ куоте] хвала ........!!!!........... али сам збуњен из других .... Ја сам симулацију два кола без другог импулса (10нС ).... није изгледа самес ствари ... где видим В офсет у другом колу од?? [Б] Мислио сам, ово цирцуитес су идентични !!!!!!!!.... :-([/ Б] фигура два цирцуитес: симулација:

Не можете да видите све параметре прекидач. Обично постоји и искључује отпор. Подразумеване може бити 1 ома и 1 мег ома. Потребно је да измените оне, а посебно 1Мег. Кеитх

Да .... РОФФ = 1е6, РОН = 1 ........ да ли је тачно ..... Проверио сам то у "пропртирес прекидача "..... где видим В офсет у другом колу од? :-( Ако сам цханцгед РОН = 1е6, Орцад Пспице је у заблуди .... ако сам цханцгед РОН = 1Е7, В офсет није цханцгед, али амплитуда смањује до 8В ....

Не могу да видим симулацију веома добро на мом телефону, али морате узети у обзир ефекат неких струја пролази кроз прекидач отпор. Зато је потребно да се повећа ван отпор - много више него 1Мег. Кеитх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back