УСБ ПИЦ програмер који може да подржи чак 24 3.3В серије

S

sanjubluerock3

Guest
диска Имам стари серијски ПИЦ програмер њених радних реду, али ја не осећам пријатно да га користите тако да сам у потрази за изградњу УСБ сам програмер који би требало да подржи чак 24 3.3в серије, тако свако може да молим да ми помогне да се изгради један .. плз. ...

Здраво, Све док можете програму пиц18Ф2550 / 4550 у ваш серијски програмер (или добити један прогрммед до елсввхере) онда можете изградити Пицкит2 Лите. Га покренути микрочипове софтвер и да програмирате 5В и 3в/3в3 чипова. Само Претражи овај форум за пуно информација о њему, дијаграма, ПЦБ итд итд

Ће шематски од Пицкит2 Лите дао Блуероом ће радити и за 5 и 3.3волт уређаја или нам је потребно сепарте део који пребацује између два? У Пицкит2 је овај напон избор врши фирмвер или ручно?

Хи Неха007. Мислим да Ваше питање ће интересовање, као и Сањублуероцк3. Први у Блуероом шематски, што је добро доказан дизајн, можете да занемарите Ферит није неопходно. Да аттатцхед мој скоро идентичан верзији. Што се тиче 3в3 чип програмирање - Пк2 Лите нема променљиве ВДД избор. Првобитно програмиран сам 3в3 чипова једноставним руниинг цео пк2 Лите преко 3в3 регулатора, али ако пратите ову тему до краја можете видети да све док циљни чип је први погон са сопственом 3в3 онда можете да пк2 на 5в. [Урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=392109&хигхлигхт=л [/ урл] можда делује збуњујуће, али лиитле ни на који начин не ради - то урадили са мојим пк2 клон на Пиц24ФЈ чип . Док изградњу сопственог Пк2 Лите је добра ствар, коју сам урадио као бацкуп мом прави Мицроцхип Пк2, ако намеравате да програмирате слике онда доста у будућности, као Пицкит2 је све близу краја она производње живота, ако она се продаје јефтина довољно у вашем крају, онда сам јако бих препоручио куповину готове Мицроцхип јединице. Ако је добра цена тамо, само ће о трошковима два пута шта ће цена за ДИИ верзију - за мене је био један од "најбољих купује" икада.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back