УСБ контрола ВИСА РАВ ЛабВИЕВ и ПИЦ18Ф4550 ФИРМВАРЕ

A

ABDULLAH701

Guest
Здраво, ја сам у развоју УСБ интерфејс помоћу ПИЦ18Ф4550 са микро Ц, само и искључивање ЛЕД диоде и то добро ради са Висуал Басиц, али када покушам ЛабВИЕВ ВИСА РАВ формату као програма за контролу коло не реагује Покушао сам све примере у Ни сајту УСБРавБулкМаин, УСБРавЦонтрол, интерруптусб. Ја Ворте Моје и резултат је био исти без рспонсе. Ја врши чаробњак кораке да бисте креирали датотеку инф и видим да је уређај исправно ради од хардвера и од менаџера и мерење и аутоматизацију прозор. да ли неко има једноставан ЛабВИЕВ ВИСА РАВ програм и фирмваре за ПИЦ18Ф4550 да баш и искључивање ЛЕД који ради и да ми хода на прави начин. Користио сам фирмвер са датотеком мпусбапи.длл са ЛабВИЕВ и добио сам одговор из кола, али чини се да УСБ виза сирово је поуздан, ја прилогу дескриптор фајл и фајл ЛабВИЕВ Пуно поздрава,

[Куоте = АБДУЛЛАХ701; 820366] Здраво, ја сам у развоју УСБ интерфејс помоћу ПИЦ18Ф4550 са микро Ц, само и искључивање ЛЕД диоде и то добро ради са Висуал Басиц, али када покушам ЛабВИЕВ ВИСА РАВ формату као програма за контролу коло не реагује ја Покушао све примере у Ни сајту УСБРавБулкМаин, УСБРавЦонтрол, интерруптусб. Ја Ворте Моје и резултат је био исти без рспонсе. Ја врши чаробњак кораке да бисте креирали датотеку инф и видим да је уређај исправно ради од хардвера и од менаџера и мерење и аутоматизацију прозор. да ли неко има једноставан ЛабВИЕВ ВИСА РАВ програм и фирмваре за ПИЦ18Ф4550 да баш и искључивање ЛЕД који ради и да ми хода на прави начин. Користио сам фирмвер са датотеком мпусбапи.длл са ЛабВИЕВ и добио сам одговор из кола, али чини се да УСБ виза сирово је поуздан, ја прилогу дескриптор фајл и фајл ЛабВИЕВ Срдачан поздрав, [/ куоте] ако се ради у мерења и аутоматизације подразумева .. требало би да раде у ЛабВИЕВ ... па плс проверите протокол ... Ур хардвер је у реду

[Куоте = Правинспиди; 820394] да ли ради у мерењу и аутоматизације подразумева .. требало би да раде у ЛабВИЕВ ... па плс проверите протокол ... Ур хардвер је у реду [/ куоте] Здраво, моје хардвер ради добро са ВБ, али шта мислиш протоколе?

Ја говорим о подацима у команду дате из ЛабВИЕВ .... преко УСБ-а ..

у складу са фирмваре-а шаљем репрт ако (Реад_буффер [0] == 2 & & Реад_буффер [1] == 2 & & Реад_буффер [3] == 2) и послати податке на порту Б. ПОРТБ = Реад_буффер [2], тако да користим КОНТРОЛЕ излаз са АРРАИ БУФФЕР ОД (0 до 3) да Пошаљи извештај 2 2 2 И ПОДАЦИ 255

УСБ оквир за ПИЦ18, ПИЦ24 и ПИЦ32 [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 16:47 ---------- Претходни пост је био у 16:45 ----------[/ сизе] [/ цолор] [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=2680&дДоцНаме=ен537044] УСБ оквир за ПИЦ18 , ПИЦ24, ПИЦ32 и [/ УРЛ]

Ја користим ПИЦ18Ф4550 Да ли имате пројекат спреман за рад?

мм нема .. су у покушају изнад оквира ..

Шта подразумевате под оквиром

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back