Уземљење мостова за ЦПВ у Дизајнер.

A

ananth

Guest
Поздрав свима, ја покушавам да ЦПВ структуре у Ансофт дизајнер (Планар ЕМ) и тако ми треба мостове за повезивање два разлога. Слот слој се дефинише као метализирани слој сигнала. Када покушам да дефинишу слој сигнал на врху ове Слот слоја као полазна слој за преко, дизајнер каже метализирани слој сигнала и сигнала слој не може да дотакне. Да ли неко зна како се ово може извести на дизајнер? Хвала пуно, Анантх.

Ако се добро сећам, Виас су дозвољени само између сличних типова слоја, не меша се и одговара. Ти си губите време са једним у сваком случају. Ансофт Десигнер планарна ЕМ алат (Ансамбл) не рукује ЦПВ врло добро. Покушао сам да модела коначних ЦПВ терену, али нисам могао порта правилно као софтвер само вам омогућава да одаберете две оштрице да дефинише заједно порта. Покушао сам све око овог цртајући три метала на нормалан сигнала слој, прилажући шест редовних портова, и узимајући резултате назад у кола симулатора где сам везан маса портова једни другима и постављају их као референтни порта за сигнала лука , надајући се да ће опонашају пусх-пулл побуде. Нажалост, није дао одговарајуће резултате. Места у бесконачно маса (Ансамбла начин моделирања ЦПВ) је добра идеја са рачунарском ресурса перспективе (месхинг само се јавља у слотовима), али нису за практичну употребу. Користите Ансамбл за друге врсте далековода и штап са Импулс АГИЛЕНТ или Сонет за ЦПВ. Гоод луцк!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back