Узорак држите кола

D

didibabawu

Guest
На слици је узорак држите кола цевовода АДЦ. Можда већина људи користи само леви део. Али сам видео из схематски чувене компаније да користе појачавач за контролу напона заједнички начин СХА улаза. Дакле, хоћу да знам зашто повратну колу је коришћен?

можда сам потпуно у праву, али чини ми изгледа као кондензатор укључен филтер за ... само кажем да, можда ће вам помоћи

Постоји нешто недостаје у претходну слику, ја сам променио нови.

Мислим да неке од ове врсте кола у С / Х са КДС & амп за очитавање разл сигнала (Мицрон камеру)

[Куоте = вактомато] нађем неке од ове врсте кола у С / Х са КДС & амп за очитавање разл сигнала (Мицрон камера) [/ куоте] Да ли знате зашто користите појачало у праву?

Добро тај фамозни компанија има патент и ЈССЦ папир, мислим Јул 1996, о томе-Предлажем да пролази кроз њих. Бупесх

заједничке повратне: 1) континуирано 2) дискретна слика вам је 1)

Жао ми је дао погрешну референцу, меморија игра трикове неки пута, стварна референца је: сингле-ендед 12-битни 20 Мсампле / с само-калибрацију нафтовод / Д конвертор Оприс, ИЕ; Левицки, ЛД; Вонг, КК; Чврста -Стате Цирцуитс, ИЕЕЕ Јоурнал оф вол 33, број 12, децембар 1998 Паге (с): 1898 - 1903 Надам се да помаже Бупесх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back