Узорак и држите МЗ ЛФ398

S

syee10

Guest
Здраво, Свако овде може да ми каже како да се повежете узорак и држите МЗ ЛФ398 у пракси, тако да ја могу добити В (оут) таласа као што је приказано у прилогу датотеку? В (у) и В (узорак) приказан је у приложеној датотеци, такође. Наведите ми једноставно Шематски дијаграм ако је могуће. Подацима могу се наћи у следећих линкова: [урл = хттп://пдф1.аллдатасхеет.цом/датасхеет-пдф/виев/95569/ЕТЦ/ЛФ398.хтмл] ЛФ398 ПДФ, ЛФ398 опис, ЛФ398 Датасхеетс, ЛФ398 видели:: : АЛЛДАТАСХЕЕТ :::[/ УРЛ]

Кеитх, из листа са подацима знате да ЛФ398 држи када улазни узорак је мали? Не држите када улазни узорак је висок?

Потребно је да обрнути таласних облика узорка. ЛФ398 "држи" када узорак унос је низак. Желите да држите када сигнал логика је висок. Кит.

Кеитх, мислим да узорак таласни облик треба да постоји тачна. То показује узорак таласни облик, а не држи таласни облик. У ствари је потребно да знам како да се повежете МЗ ЛФ398, како би за мене да се таласни облик излаз. Можете ли ми помоћи? Хвала

Погледајте одговарајућу верзију [урл = "хттп://ввв.натионал.цом/дс/ЛФ/ЛФ198.пдф"] лист са подацима [/ урл] - Први дијаграм на страни 1. Кит [цолор = "сребро".] [Сизе = 1 ]---------- Пост додат у 11:22 ---------- Претходни пост је био у 11:18 --- -------[/ сизе] [/ цолор] Мислим да сте Погрешно тумачење речи "узорак". У вашем дијаграму то стварно значи "држи". У ЛФ398 подацима "узорка" заиста значи "нумера". Кит.

Кеитх, ја сам већ покушајте кола, као оно што ми је приказано. Али ја знам зашто сам Дун лицемјерје добити правилно излаз. Ако је то исправан склоп дијаграм Мислим да ћу га пробати поново.

Као што сам рекао, морате обрнути "узорак", логике сигнала. Кит [цолор = "сребро".] [Сизе = 1 ]---------- Пост додат у 11:25 ---------- Претходни пост је био у 11:23 --- -------[/ сизе] [/ цолор] Узгред, где је то од таласног облика? Изгледа као ЛТСпице симулацију. Кит.

Кеитх, ОК разумем шта мислиш. Ја ћу покушати то у лабораторији поново и да видимо како. Хвала вам на помоци =)

Кеитх, можете ли да ми објасни шта је логика Улаз Конфигурација на страни 5 и 6 страна у листу са подацима говори о?

Ах право. Чини се да "логику назнаком" Пин 7 и "логику улаз" Пин 8 је делимично измењивим и омогућавају постављање окидач праг и инвертујући узорак / ХОЛД логику. Први дијаграм на страни 5 показује нормалан рад. Следећи дијаграм вам омогућава да преокрену логике, али морате да понуде 2.8В на пин 8 да бисте добили 1.4В праг на ПИН-7. На страни 6 први дијаграм показује повећан праг напона. Следећа показује повећан праг али са обрнутим логиком. Наредне две сличне различите прагове и показује не обрнуто и обрнути логику. Дакле, требало би да будете у могућности да бисте добили свој круг на посао без потребе за спољним инвертора. Ви само треба да изабере да ли да користе 7 или 8 пина за контролу улаза, а затим поставите напона на друге пина у складу са дијаграмима. Кит.

Кит, Хвала за ваше објашњење. Ја ћу покушати да направим кола раде сутра.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back