Улазни једносмерни напон потребан за Инвертер - РЕГ

R

rragupathiraja

Guest
Здраво, Желим да дизајн инвертор за домаћинство апликације. (230В @ 50Хз фреквенција услов). ДЦ напон је 48 В. захтева ДЦ-ДЦ претварач да појача напон. Ја могу ићи са Боост цонвертер за повећање напона. Али био сам није могао да пронађе, којој напон треба да буде појачан да га конвертовати у противвредности 230 В АЦ величине? хвала ..

230 ВДЦ има потпуно исти ефекат као грејање 230 В АЦ. Ако желите онда сирове врсту АЦ + - 230 квадратних таласа је иста. -230 Вдц има исти ефекат као и грејање +230 ВДЦ. Ако желите да укључите свој ДЦ у 230В АЦ онда морате + -325 ДЦ извора. Искрен

Да ли је 230АЦ величину или РМС? У сваком случају, у зависности од топологије инвертора, једносмерног напона услов је другачији. Ако се запошљавају пола моста једнофазни инвертор, једносмерног напона се може израчунати као Вјс = 2 | ВАЦ | / МА, МА, где је индекс модулације и може се подесити око 0,8 СПВМ за технику. [Куоте = ррагупатхираја; 866132] Здраво, желим да дизајн инвертор за домаћинство апликације. (230В @ 50Хз фреквенција услов). ДЦ напон је 48 В. захтева ДЦ-ДЦ претварач да појача напон. Ја могу ићи са Боост цонвертер за повећање напона. Али био сам није могао да пронађе, којој напон треба да буде појачан да га конвертовати у противвредности 230 В АЦ величине? хвала .. [/ куоте]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back