Уређај недостаје или непознати уређај (-24) по понипрог ...

B

BLAZE25

Guest
[Б] [и] Зашто сам добио ову грешку када покушам да напишете користите понипрог2000 серијски грешку уређаја програматор: плеасе хелп .. [/ и] [/ б] [ИМГ] хттп://и223.пхотобуцкет.цом/албумс/ дд68/амир_74/сигпиц9675_4гиф.јпг [/ имг] [имг] хттп://и223.пхотобуцкет.цом/албумс/дд68/амир_74/2Сеттингсапонипрог.јпг [/ имг] [имг] хттп://и223.пхотобуцкет.цом/ албумс/дд68/амир_74/програм_атмега128-јаф_бок_би_хацкгс.јпг [/ имг] [имг] хттп://и223.пхотобуцкет.цом/албумс/дд68/амир_74/фикјафневбизопо12.јпг [/ ИМГ]

да ли сте покушајте са другим чипом

[Б] неко нам је рекао да АТМЕГА128 је брава, тако да не може програмирати са понипрог, он сугерише да употреба Хигх Волтаге АВР програмера, али њен скуп, али мој пријатељ у Манили рекао нам је такође да је проблем каблови употреба је проблем, покушајте да га убедим да желим да поделим дијаграм свог гаџета програма уређаја је користи, али тужно је рећи да диднот одговорите ми, неко може да ми помогне да произведе тај ему. [/ Б]

Ја могу да вам помогну на изградњи високонапонске АВР фабрику ресет програматор сам се опоравила са атмега8 ово лако, али сам збуњена ово је само за атмега128А морате да проверите игле везе посетите [урл = хттп://дии.електрода.еу/атмега- фусебит-лекар-хвпп /] атмега ХВПП фусебит лекар - направ фусебити, поправка >> фусебитс Манекинен уради [/ урл] за детаље

на вашим фотографијама ГНД веза недостаје! , Ако је веза цорецт Пони препознати микроконтролером, не смета уколико је заштићен или не, или покушајте АВР ИСП Апи ... Костас

хвала Костас ГНД недостаје плс повезивање ГНД жицу 18-25 за МЦУ

[Куоте = БЛАЗЕ25; 837642] [б] неко нам је рекао да АТМЕГА128 је брава, тако да не може програмирати са понипрог, он сугерише да употреба Хигх Волтаге АВР програмера, али њен скуп, али мој пријатељ у Манили су нам рекли и то да проблем су каблови Употреба је проблем, покушавам да га убедим да желим да поделим дијаграм свог гаџета програма уређаја је користити, али тужно је рећи да диднот одговорите ми, неко може да ми помогне да произведе тај ему [/ Б] [/ куоте. ] Здраво, нема потребе да користите ХВ программер.Иоу може лако решити проблем бит осигурача помоћу екстерног 1МХз цлоцк.И су покушали ово и ради добро за мене. Најједноставнији начин је да се створи 1МХз сат, Само још један МЦ Програм за пребацивање свој порт, повежите га на КСТ1 вашег АВР. Ег.Програм док (1) {/ / Високо ПортКс / / Ниска ПортКс} сам 100% сигуран о томе. Пошто то није могуће онемогућити серијски програм променом осигурач, не постоји одредба да онемогућите серијски програм са ИСП. Ако неки пост овде сумње само срећу. Ваш одбор изгледа неат.Гоод посао (нада не тхатс конфекција један)

[Б] [и] @ сантосхакл господине и ја покушати да повеже ту земљу на пин 25 ЛПТ порт ПЦ али нема среће, мислим да је проблем у бит осигурача, моји пријатељи рекли да ми треба ХВ програматора. @ Анандпв2009 господине може да ми помогне како да се изгради тај једноставан за употребу тако корак по корак поступка, немам појма у електронским пољима моје знање је ограничено на електронске, плеасе хелп ме [/ и] [/ б].

онда треба да посетите [урл = хттп://дии.електрода.еу/атмега-фусебит-доцтор-хвпп/] атмега ХВПП фусебит лекар - направ фусебити, поправити фусебитс >> Манекинен уради [/ урл] или као што је предложио анандпв2009

[Куоте = БЛАЗЕ25; 837988] [б] [и] @ сантосхакл господине и ја покушати да повеже ту земљу на пин 25 ЛПТ порт ПЦ али нема среће, мислим да је проблем у бит осигурача, моји пријатељи рекли да ми треба ХВ програмер. [/ Б] [/ куоте] из ваших речи Верујем да нисте претходно програмиран да АВР. Ако је ваш атмега је свеже један онда не брините о осигураче битова.

Здраво Блазе25, када сам направио серијски програматор и користи га са Пони прог имам исти проблем и разлог "није повезан пин напајање", који захтева 5.0-5.25В напајање и увек је добро да се храни ту моћ од свог УСБ порта, него из ЛПТ или ЦОМ порта. Уколико сте заинтересовани за израду серијски програматор (дозволите ми да вас уверим да је то најбоље најједноставнији дизајн имам и ради сјајно) Провери ово ... [Урл = хттп://елецтроницс-дии.цом/авр_программер.пхп] Серијски АВР програмер [/ урл] Из овог еми можете оставити мањак од 6-7 у пин ДБ9 конектора, а изоставите превише на 22п кондензаторе, и [ Б] то не [/ Б] повезивање са 5В пин ДБ9 конектора, а не да га храните са УСБ порта директно и ваш програматор ће радити сјајно.

[Куоте = авинасх.касхиап; 843266] Поздрав Блазе25, када сам направио серијски програматор и користи га са Пони прог имам исти проблем и разлог "није повезан пин напајање", који захтева 5.0-5.25В и моћ је увек добро да нахрани ту моћ од свог УСБ порта, а не из ЛПТ или ЦОМ порта. Уколико сте заинтересовани за израду серијски програматор (дозволите ми да вас уверим да је то најбоље најједноставнији дизајн имам и ради сјајно) Провери ово ... [Урл = хттп://елецтроницс-дии.цом/авр_программер.пхп] Серијски АВР програмер [/ урл] Из ове плоче можете оставити мањак од 6-7 у пин ДБ9 конектора, а изоставите превише на 22п кондензаторе, и [ Б] не [/ Б] повезивање са 5В пин ДБ9 конектора, а не да га храните са УСБ порта директно и ваш програматор ће радити одлично. [/ куоте] његова велика порука господине Авинасх болестан покушајте да га Хвала пуно господине. ..

Ваш добродошли блазе25 ... и молим вас немојте да ме зовете господине (ја сам само почетник) ... :) ... Ми смо сви ученици, неки знају више, а неки мање знам ... и ми Екцел дељење ... јер ... "... Ништа не треба два пута измислио, а истицао се ..." тако акцији, Екцел ...

@ Блазе25 иа сте ме зову господине ја сам почетник сам се потпуно слажем са Авинасх

имајте у виду да на АТМЕГА128 МОСИ ПИН се користи за ИСП програмирање је ПЕ0. МИСО пински користи за ИСП програмирање је ПЕ1. СЦК ПИН се користи за ИСП ПБ1. Ако сте повезани на програмерима ИСП жице Мисо МОСИ и на МИСО и МОСИ пинова АТМЕГА128, он неће радити. Ови пинови се користе за СПИ хардвера, а не за програмирање.

Исти проблем сам решити са МИСО и МОСИ пинови заменити једни са другима

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back