Уштеда падстацк кроз вештину у Аллегро

M

manjeet_hp

Guest
Здраво, морам да извуче и спасе падстацкс од отисака хард диску локацију. Приметио сам да је коришћење фуцнцтионс аклДБцреатеПадстацк, аклДБЦреатеПин можемо креирати и сачувати падстацкс на дизајн датотеку. Свако ко има идеју како да издвојите / сачувате падстацк и сачувајте их као слабљења.. Ја сам помоћу Аллегро 16.01. Хвала.

Здраво мањеет_хп, предлажем да провери школи Вештина он Иахоо групе. Можда ћете моћи да се тамо добили одговор. Поздрав, М

Здраво, ико може јасно да се мој нови доубтс.им Аллегро алат, као и ПЦБ распоред. овде у Аллегро за термичку јастучићима нема опција као што су "траке ширине", "унутрашњи пречник ',' спољашњег пречника 'има само ширина, висина, офсет Кс, И офсет, геометрија.. ако узмем геометрију као круг и ширине 1.1мм и висине 1.1мм своје даје мени већи пад него редовно пада. разлог зашто је дата као тхис.хов се разликују од термалних рељеф јастучићи за напајање. хвала унапред .....

Нисам сигуран да ли разумем ваше питање, ако желите да имате дефинише термичке за свој јастучићи можете то урадити у падстацк уредника. Такође можете подесити обичај термалне за сваки облик. Да ли користите позитивне или негативне авиона? П

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back