У ВЕЗИ ВЛСИ ПОСАО У Индији

A

ananish

Guest
КАКО СУ МОГУЋНОСТИ ЗА ВЛСИ пројектовање инжењеринг ФРЕСХЕРС у Индији? ДА ЛИ ЈЕ ПОДСТИЦАЊЕ?

фресхерс могу да очекују посао у предњи део. Фресхерс цант гет назад лако да заврше посао ...

Шта је дизајном предњег дела? Шта је врати до краја дизајн?

Може више предњег дизајнера опстати или комплетан дизајн чипова без позадини десинерс? и обрнуто. Где се успостави равнотежу?

Здраво фринндс, ја радим ПГ диплома у ВЛСИ дизајн од ЦДАЦ. Можете ли ми рећи плз обим и примена система Ц

Здраво, ја сада радим на леђима крају пројекат коришћењем сунчање ЕДА алата. Како се могућности за запошљавање леђа крај дизајнера као свежије. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 28 секунди: [/ цолор] [/ сизе] Здраво, ја сада радим на леђима крају пројекат коришћењем сунчање ЕДА алата. Како се могућности за запошљавање леђа крај дизајнера као свежије.

Као што ће бити свежије поред немогуће да се пробије у позадини дизајн. јер пуно услуга на бази компаније долазе горе, од себе да се држе предњи крај како би се повећала шансе за добијање посла. једном унутар фирме, ако је позадина је доступна, после приказивања напредак, ППЛ увек могу да се пребаците на позадини.

шта Р областима мора да се специјализује или концентришу више да би се поуздано присуствују леђа интервјуу крај посао.

ће њихов бити отвор за свежији у ВЛСИ домену и ја сам мр Електроника 2007 серије сам урадио мој пројекат у ВЛСИ (ВХДЛ) и упознати са ФСМ логиком, понашање моделирање. Могу да пресели било где у Индији, а ако не постоји било отварање плз обавестите пријатеље

Како можемо упознати отварање у Немачкој у ВЛСИ

Нашао сам користан групу, само желим да га поделим са вама. Ова група је углавном за свеже инжењерима који желе да започну своју каријеру у индустрији полупроводника и постати велики ВЛСИ инжењер. Тако што члан ове групе можете добити све постове из блога ВЛСИ Каријера што је заиста информативан. [УРЛ] хттп://јобс-влси.блогспот.цом/2009/01/влси-јоб-оппортунитиес.хтмл [/ УРЛ] У могу да посете "Свеже ВЛСИ" Гоогле-група која се корак наше каријере у следећи ниво. [УРЛ] хттп://гроупс.гоогле.цо.ин/гроуп/фресх-влси [/ урл]

Моје име је Сиддесх БиХ Банакар и ја тражим изазов позицију у области ВЛСИ / АСИЦ дизајна (РТЛ-ГДСлл) / Процесна техника / Прилагођено аналогни / Перл / Ц / Верилог 1. Држим БИТИ (Е и Ц) из Ацхариа Институт за тецх, Бангалору, Индији.. (2008-онесвешћење) 2. Успешно сам завршио ПГ-Диплома/Цертифицате "Адванцед Диплома ин АСИЦ дизајна" Тренинг (РТЛ-ГДСлл + Прилагођено схематски / лаиоут) из РВ-ВЛСИ центар за дизајн, Бангалору. (Март 09 до Јун-2009) 3. Успешно сам завршио "Напредне Ц и Уник / Линук" (2008) из Уттара инст. Софтвера тренинг-Солутионс савезничке услуге, Рајајинагар, Бангалору Чекајући ваше повратне информације ......... -------------------------------------------------- -------------------------- Тханк Иоу Поздрав љубазан, Сиддесх В Банакар (Тел: +919964197763, ИД: сиддесх06 (ат) гмаил.цом) РВ-ВЛСИ ДИЗАЈН ЦЕНТАР, Бангалору

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back