У потрази за СМПС дизајнера.

T

tadgesualdo

Guest
Ја сам у потрази за дизајнера за СМПС. Можете ме контактирати на [емаил] тадгесуалдо@гмаил.цом [/ емаил] Хвала, Тери

Улаз 110ВАЦ преко 240ВАЦ Излазни 425вдц 100мА [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато након 3 сата 58 минута: [/ цолор] [/ сизе] Ево је идеја, али би требало да се извор делова да се изгради, а то је мој проблем. Где могу да добијем од Т1? [ИМГ] хттп://винтагеев.цом/ситебуилдер/имагес/АЦ_ДЦ_СВПС-760к570.јпг [/ имг] Ово је мој проблем са прављење СМПС-а, не могу да нађем извор за РФ трансформатора. Претпостављам да ћу морати да моје. Т

Прочитао сам неке ПВМ захтев белешке, мислим да су комерцијални трансформатора које можете користити. Постоји огромно тржиште у СМПС-а, да ли мислите да би трансформатор произвођачи само седети и чекати да им захтев за прилагођене оне? Да ли знате књигу "практичне укључен режим дизајн напајање" од стране Марти Браун?

[Куоте = стан4] сам прочитао неки ПВМ захтев белешке, мислим да су комерцијални трансформатора које можете користити [/ куоте] нисам био у стању да пронађе било ког, осим за најчешће за снабдевање снагу рачунара.. Ако пронађете било јавите ми. [Куоте = стан4] Постоји огромно тржиште у СМПС-а, да ли мислите да би трансформатор произвођачи само седети и чекати да им захтев за прилагођене оне [/ куоте] Не мислим ПВМ делова добављачи су чак и с обзиром на обичај? тржишту. Само оне које сам могао да пронађе су минимална поруџбина куанити 2000. [Куоте = стан4] Да ли знате књигу "практичне укључен режим дизајн напајање" од стране Марти Браун [/ куоте] Не, нисам много прочитао у књигама? Само поново пројектована оно што сам видео. Ја се концепти и добављача чипови имају довољно подршке за нацрте користећи своје ПВМ чипови и излаз МОСФЕТ. Оно што недостаје као што сам рекао пре него што је опен соурце материјала потребно. Било који помоћ би било поштовати. Т

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back