У потрази за кола дијаграм УСБ пуњач

L

litto43ph

Guest
М8, користио сам мој ПС2 или ПЦ-ја на пуњење МП3 плејера (ипод). Уместо да користите рачунар, спољни би боље и лак за царри.Цан делите коло дијаграм УСБ пуњач? Хвала, Литто

Здраво Литто43пх УСБ спецификације. за Вбус снага: +4 до +5 В40 В25 @ 100мА. Када је уређај конфигурисан тренутне расположиве да расте до 500мА. Мак и мин капацитивност на Вбус по уређају је 1μФ да 10μФ. Предлажем да једноставно стабилизована снабдевање 5в0 @ 500мА ДЦ извор посао на задовољавајући начин. Такође бих препоручио 6 ~ 7в варистор бити постављена преко оутпута. поздрав ... Полиматх

УСБ пуњачи су доступни у Индијском тржишту за само 30 / - рупија или 0,75 долара. Ви директно их користити са скоро свим УСБ пуњење уређаја. Ако сте толико стало изградњу га сами, користите 5 волти регулисано снабдевање у истом поларитета од рачунара. Повежите 2 игле податке од пуњача до + стазу са 100К отпорника. Ово подешавање се користи за детекцију важи пуњач неки од уређаја. Такође можете погледати на сличан куерри, одговорио ми је на [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=316688&хигхлигхт = [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back