У потрази за лист са подацима сензора за отисак прста

A

arash_mirzaie

Guest
Здраво Желим лист са подацима од сензора за отисак прста. молим вас да ми помогне хвала

... МБФ200 компаније Фујитсу (урадите Гоогле претрагу) / /

Иди на следећим сајтовима: Аутоматизовано отисак прста - пдф боок [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц116679.хтмл [/ урл] препознавање отиска прста [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т = 97865 [/ урл] Требало би да вам дати неке идеје .. Поздрав, ИанП

[Урл] ввв.супрема.цо.кр [/ урл] има лепе сетове и добре доцс. Надам се да ћете наћи све што вам је потребно. бимбла.

велики веза бимла могу вам дати неке линкове и докумената у вези са системима препознавање отиска прста. и да ли је неко од вас дизајниран препознавање отиска прста система. Који су трошкови укључени у такав пројекат?

ТИ и Атмел и АутхенТец такође имају Биометријски сензоре и сетове. Али Супрема комплети су економски и развојни пријатан. Остварио сам присуство систем са Супрема комплет и ПИЦ 18Ф452. бимбла.

[Куоте = бимбла] ТИ и Атмел-а АутхенТец такође имају Биометријски сензоре и сетове. Али Супрема комплети су економски и развојни пријатан. Остварио сам присуство систем са Супрема комплет и ПИЦ 18Ф452. бимбла [/ куоте] Вов. Тхатс управо оно што желим да радим. Имам нека питања која морам да тражим од вас. који комплет сте како? где си води базу података корисника? и изгледа као лоше бити питате много питања од вас у наредних неколико дана, тако Донт љути реду: Д

Здраво Ја сам такође интерестед.Аре сте вољни да поделите неке од ваших акуиеред кновлвдге? Шта комплет? Како си то урадио? ТХКС

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back