У потрази за пребацивање кола из АЦ извора

T

Trail Maven

Guest
Може ли ико тачка ми је да ему и листу делова за изградњу једноставан, робустан кола који могу да осете 4-15 ВАЦ извора, без стављања много мозгова на извору, а затим обезбедити затварање прекидач, који може да обради 12 ВДЦ да се покрене Стандард 15 ампера ауто релеј? Тако да када 4-15 ВАЦ присутан прекидач ће затворити и енергију релеја гласнице користећи посебан постојеће 12ВДЦ напајање када 4-15 ВАЦ је уклоњен прекидач ће отворити Ово ће се користити на мотоцикле, тако да треба да буде трајна. Такође ће бити у могућности влажно окружење, а можда и топло превише. Чак мислим да могу да га пот у епокси да се побољша дуговечност. Хвала за сваку помоћ да може да пружи. Способна сам да у лемљење кола, али не и да их пројектовање и очигледно да их налаз. Нашао сам много других узорака кола, али не овај. Можда сам само не знам правилно терминологије. : |

Здраво, Шта примена је релеј за? Срдачан поздрав, Сионг Боон [б] [цолор = "# ФФ0000"] МОДЕРАТОР - ПОТПИС ЛИНКОВИ НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО [/ цолор] [/ б]

Релеј ће контролисати ДЦ вентилатор за хлађење који користи око 5 ампера Сврха целог кола је за вентилатор да искључите када је мотор на бициклу је искључен. Управо сада, ако мотор је вруће вентилатор ради после мотор се искључује и убија мале стартера батерије

Здраво Мавен, Да ли то значи да желите да укључите вентилатор само када троттле од бицикл вучења, и искључује када троттле мирује. А вентилатор треба да искључите када бицикл искључити? С поштовањем, Сионг Боон

Вентилатор треба да покрену када мотор ради ако је мотор Искључено (без АЦ напон) онда вентилатор неће побећи батерије

Здраво, Зашто не узети сигнал са вашег Старт / контакт браву? У овом тренутку имате 12В батерије континуирано на то да ли ваше ствари је почела :)... К.

Здраво, Мислим да је оно што је потребно. АЦ сигнал би требао проћи кроз диоду моста и кондензатора конфигурације, претварање АЦ у ДЦ сигнала сигнала. То је исто као коло које конвертује наша 230В на ВДЦ. 4. диоде и кондензатор би било довољно. Верујем 1А диода треба да буде довољно. Морате да га испробате. Овај ДЦ сигнала се затим може користити да бисте укључили транзистора. Транзистора се затим може користити да се укључите вентилатор. Можда желите да се односи на сајту о коришћењу транзистора да бисте укључили вентилатор. Одељак о транзистора. [УРЛ] хттп://ввв.сионгбоон.цом/пројецтс/2006-06-19_свитцх/ [/ урл] С поштовањем, Сионг Боон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back