У потрази за произвођача (металне кутије)

E

E-design

Guest
Тражите поуздан произвођач да производи мале једноставне кутије лима за електронских производа. Кутије захтевају ласерско сечење, као и прахом. Молимо ПМ ме ако можете да помогнете.

Може помоћи да више ако сте прецизирали у којој земљи или континенту желите да пронађете ових металаца, и показатељ количина укључени. Знам неколико близу мене, али превоз може да их УН-економски корисно за вас.

Ја бих вероватно бити из Кине да буде економичан. Да је компанија у Кини, али се временом њихов квалитет сиђе (после новог руководства) са превише грешака на неким глупим ормана и укупни квалитет дораде. Никада не држе своје обећао рокови испоруке било. Цитат 3 недеље и испоручити на 2-3 месеца. Да ли би се пар стотина прилога за почетак и више уколико је квалитет прихватљиво. Неко са овог форума већ одговорио. Цитат ће након прегледања у ЦАД цртеже. Надам се то ради!

Здраво Декан: Ово је Јулија, ми смо имали сарадњу на око ХДМИ кабл у 2009, надамо се да не заборавите на мене :). За овај металне кутије, имао сам послати узорак за вас, али ми не добијете одговор. Ако је могуће, ИАМ драго да наша сарадња у будућности. Срдачан поздрав Јулија Јоу Ксин Електроника доо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back