У потрази за ресурсима на штампаној плочи за почетнике

J

jaibharat

Guest
Шта предлажете да ли знате апсолутно ништа о ПЦБ-а и желите да научите, у смислу књига / подучавања на мрежи / програма обуке. Имам веома добро знање о општим ЕЕ ствари (ХДЛс, ВЛСИ, основне електроника, ...). Хвала унапред.

Проверите ову тему .. она вам може помоћи. [УРЛ] = # 598405 хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?п=598405&хигхлигхт [/ урл]

Ако сте почетник,,, "ЕМЦ и ПЦБ [/ б], дизајн, теорија, а распоред Маде Симпле" Марка сам Монтросе .. може да буде најбоља књига за вас ... Постоји много књига за ПЦБ и СИ, али мислим да треба да кренете са овим

Здраво, можете да добијете следеће књиге. 1.Принтед плоча за ЕМИ / ЕМЦ-усклађености Монтроуз. 2. Велике брзине дигиталног дизајн Ховард Јохнсон. То су веома добра књига који сам икада видео. посетите кроз њега и после вашег одговора. -Сп_харикрисх

Тражи у Гоогле у ће добити пуно ван одсто више него и везе

Здраво, можете покушати ово. То би требало да помогне почетник. [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?п=318041 # 318041 [/ урл]

[Куоте = висхандасани] Ако сте почетник,,, "ЕМЦ и ПЦБ [/ б], дизајн, теорија, а распоред Маде Симпле" Марка Монтросе сам .. може да буде најбоља књига за вас ... Постоји много књига за ПЦБ и СИ, али мислим да треба да кренете са овим [/ куоте] Здраво! Где могу да нађем ову књигу? Хвала!

Хвала свима за свој одговор. Хвала за постављање Дејвид фајл, али ме води негде да се тражи указује да преузмете ту датотеку. Срдачан поздрав [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 8 минута: [/ цолор] [/ сизе] Иронично Превиоус Пост ме је потребно бодова за преузимање фајла. Пуно Вам хвала.

Хи може било који плз хелп ме у истраживању из ПЦБ дизајн и интегритет сигнала

Хвала свима за свој одговор. Хвала вам на уплоад фајл, али ме води негде да се тражи указује да преузмете ту датотеку. Срдачан поздрав

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back