ФМ / АМ / СВ / ТВ шеми помоћу ЦКСА1619БС.

S

samim_kp

Guest
Здраво, Може било ко да ми помогне да сазнате комплетан склоп дијаграм или плоче или сличне за ФМ / АМ / СВ / ТВ користећи само ЦКСА1619БС МЗ? Хвала унапред. Поздрав, самим_кп Индија. ====

за цка1619бс коло за ФМ и АМ су само обично на располагању. за СВ и ТВ се не види често.

Једноставно потрази за подацима и прочитајте га. Ви ћете наћи шта је за овај чип користи. Лист са подацима садржи пример кола за АМ / ФМ пријемник. Не може да се користи за ТВ.

Господине, ја сам већ има ФМ / АМ / СВ ТВ, односно 4-банд радио преко ИЦ 30-пински ДИП ЦКСА1619БС (за ТВ у Индији, мислим да се користи ФМ фреквенцији, при чему у радио да чујем на ТВ ТВ пренос (само аудио ), а то може бити испод 88 МХз бенд уестаности.. Ја сам већ имају податке лист за МЗ рекао је, међутим, проблем. сада са ФМ, која је почела после замене Банда Кондензатор У супротном, остатак станица су савршени..

У реду слушате звук само на ТВ. Вероватно пријемник ради у И банд, где можете да чујете до 3 ТВ канала и сви су ФМ. Ако сте променили променљиве кондензатор пријемника надамо се исти тип вам је потребно да се подеси, јер канали се померају на скали. Пронађите шемама вашег пријемника и подеси.

Ваш први пост није био на проблем са којима се суочавају. У сваком случају, ФМ Ресивер ИЦ могу да примају и Банди ВХФ (аудио). ваш радио не ради може бити због погрешне кондензатора банде репалцед.

Поштовани, желео бих да се захвалим свима за ширењу своје знање. Желео бих да се посебно захвалим господину Борб. За инфо. све, ја сам управо заменио исти тип кондензатора банда сличних димензија, висина, бр. 8 ногу, и на врху 4 бр. уграђен тример капа .. ПМ, СВ и ФМ сви су сада ОК, али у ФМ само "хисссинг присутни", али нема "сигнала" или немогуће за подешавање "у целој скали". У ранијим упропастили банда проблем је "станица" бучно, док је банда ротира, па чак и "смене", који је очигледно недостатак банде је "кратак" може бити због старења или квалитет банде. Да ли порука одбор радио-ПЦБ (обе стране) и ориг. неисправни банде капа. за информације. плс. ? Са поштовањем, самим_кп ----

шиштање звука, али нема станица рецд може бити због ФМ одељак у ван подешен државе. као што сам и СВ раде, могућност је нова банда има ФМ секција која има мало варијације у капама вредности што је нормално. то није проблем. "Поравнавање" секција ФМ сами и добићете назад свој пријем.

Треба АМ радио колу користећи цка1619бс. Дакле, молим вас дајте ми блок дијаграм АМ радио кола користећи цка1619бс.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back