/ ФМ демодулација ФСК користи ПЛЛ

R

robismyname

Guest
Може ли неко објаснити или тачка ми је да добар линк о томе како ПЛЛ се користи за демодулате ФМ носилац? Свака књига сам прочитао ми говори да може да се уради, али није специфичан довољно о томе како се то ради. Прочитао сам Хоровиц & Хилл Уметност Електроника 2. издање и РФ инжењеринг за бежичне мреже Даниел М. Добкинс.

Здраво, Само претражујете Гоогле, наћи ћете много ресурсе ....

Претпостављам, није неопходно да се тражи посебан поглавља у књигама о ФМ ПЛЛ-демодулација. Зато што је релативно једноставно. Запамтите, да је ПЛЛ може одн. би требало да буде у стању да прате мала одступања фреквенције на референтни улаз (у ПЛЛ закључавање опсег). То значи, постоји контролни сигнал на улаз ВЦО одговарајуће подешавање ВЦО. Овај сигнал, дакле, пропорционална учесталости одступања и, дакле, демодулатед ЛФ сигнала.

тачно, употреба ПЛЛ-да контролише ВЦО тако да прати фазе фреквенције референтног сигнала. у демодулација Ур референтни сигнал ће бити модулисан ФМ сигнала у ванна демодулате, а самим тим и ПЛЛ је закључан, Ур излаз је узет из ВЦО контролу напона. кхоули

Хвала за помоћ! Не би требало да буде Референтна осцилатора као улаз у фазу компаратор у ПЛЛ_ФМ_демодулатион.гиф датотеку?

не не постоји референца за ПЛЛ-у ФМ демодулација Кхоули

Пардон моја незнање, али ...... Како то да не постоји потреба за ПЛЛ-референцу у ФМ демодулација? Да ли постоји потреба за ПЛЛ-референце у ФСК демодулација? Дакле, у основи, ако улазни АКО фази пријемника и ВЦО има истој фази излаз компаратора фазе ће бити ниска и ако су из излаза фазе мада фазе компаратора ће бити висок?

Горе наведено је само под претпоставком ПЛЛ, то је довољно брзо да прати тренутни улазног сигнала. То је значајан претпоставка генерално, али у другим видовима пословања су могуће. Са брзим ПЛЛ дизајн, демодулатор излаз информација представља ВЦО фреквенција задате вредности, као што је приказано у шеми од вфоне. Ово такође ради са ФСК, што није ништа друго него ФМ са скуареваве модулацијом сигнала. Због ограниченог канал мењач [б] и [/ б] ПЛЛ пропусног опсега, демодулатед сигнал није баш квадратних талас, наравно. Другачија ситуација је са Пхасе Свитцхинг ПСК, као нпр присутне у ГПС сигнала. Потребно је другачије ПЛЛ дизајн ([и] Цостас петља [/ и]) за демодулација.

Модулисаног улаз фреквенција референцу. ПЛЛ је стално праћење референтне улаз покушава да оствари блокаде. Грешка напон цомпаритор репродукује модулација. Штап

[Куоте = кхоули] не не постоји референца за ПЛЛ-у ФМ демодулација Кхоули [/ куоте] Извините мој незнање, али ...... Како то да не постоји потреба за ПЛЛ-референцу у ФМ демодулација? Да ли постоји потреба за ПЛЛ-референце у ФСК демодулација? Дакле, у основи, ако улазни АКО фази пријемника и ВЦО има истој фази излаз компаратора фазе ће бити ниска и ако су из излаза фазе мада фазе компаратора ће бити висок?

Добар дан, могу ани1 реците ми ховз различитих изгледа за ФМ модулацију и после ПЛЛ, ФМ демодулација излаз је изгледа како? Им веома замућења на овом ... Хвала.

Основна теорија је прилично лако разумети. ВЦО је подешавање напона који је пропорционалан њеном излазна фреквенција, тако да само погледајте подешавања напона када ПЛЛ је закључан и утврди учесталост улаз. То је место где једноставност завршава, међутим. У стварном свету, постоје ствари као што су бука и ометање сигнала. Шта зауставља ПЛЛ од закључавање на погрешан сигнал? Ваш АКО филтер? Онда је боље да буде Брицквалл филтера, јер је већина АКО филтера видио сам да пустим мало оут-оф-банд сигнала, нарочито ако се узме у обзир Такође ЛО наносима, итд, шта се дешава када нема сигнала поклон? ВЦО обично мелодије на једном крају или друге пруге напајање. Онда рецимо слаб сигнал појави. Шта тачно чини ВЦО изненада мелодију средини свог бенда и закључа? Да слаб сигнал сахрањен у буке? Можда ћете морати да додате Савтоотх бришући спој на ВЦО мелодија линију само да би се осигурала поновно стицање. Дакле, осим ако сте веома јак сигнал, веома добар сигнал за ниво буке, итд, ПЛЛ ФМ демодулатор може бити бол у кундак.

Ако се у овом случају, да ли ани1 зна како да конвертује овај ФМ демодулација да Матхцад? Тханкз

[КУОТЕ = кхоули; 582745] баш, употреба ПЛЛ-да контролише ВЦО тако да прати фазе фреквенције референтног сигнала. у демодулација Ур референтни сигнал ће бити модулисан ФМ сигнала у ванна демодулате, а самим тим и ПЛЛ је закључан, Ур излаз је узет из ВЦО контролу напона. кхоули [/ куоте] О драги мој ***, хвала вам толико за овај одговор! Не знам зашто нисам могао да видим како се то ради. Д Ја сам овде седео извлачење оно мало косе ми је остало покушавају да објасне како ПЛЛ би демодулате боље него само неке случајне ЛПФ повезан са жицом. Сте меморисали дупе на овај извештај пишем. : Винк:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back