ФПГА за почетнике

N

Navid T

Guest
Здраво Где могу да нађем неке добре информације или извор да уче ФПГА? Хвала

Који аспекти ФПГА желите да учите - РТЛ / ВХДЛ / Верилог кодирање, пројектовање хардвера око њега .... то је прилично велика тема, фокус на једну област на првом месту. Ако желите да сазнате кодирање, поглед на е-књиге на овом сајту - Свиђа ми лично ХДЛ-чип кодирање.

Сличне претходних постова: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=130153 [/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=127891 [/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=129193 [/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=128464 [/ урл] [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=126697 [/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=112037 [/ урл] [урл ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=114518 [/ урл] ... и листа иде даље, да тражи од ЕДАбоард форума са "ФПГА" И "научи", као кључне речи и добићете исцрпну листу дуго да ће одговорити на ваше питање. Срећно!

ФПГА систем заснован дизајн Ваине вук стварном свету ФПГА дизајн са Верилог од кенцоффман килинк.цом

Здраво, Можете преузети доста података из Алтера и Ксилинк веб сајт. можете преузети приручници уређај, ФПГА дизајна софтвера и доста литературе. Поздрав

Онако како сам ја учења о ФПГА је следећи: Прво проучи ВХДЛ-(систем дизајн ВХДЛ (или нешто слично:)) скинути са едабоард) Онда нека упутства у вези са ФПГА технологије на интернету онда књигу Дигитална обрада сигнала са ФПГА (преузети негде од ЕДАБОАРД)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back