ФТ232РЛ, ентегратед ЛДО 3в3 регулатора коришћењем ПРОБЛЕМА

E

elt42at

Guest
Поздрав свима! Покушао сам да користе, Аутобус ПОВЕРЕД УСБ УАРТ са ФТ232РЛ. Дизајн је толико једноставан, али, МОЈ 3.3В излаз је преко 4.2В. Дакле, ја поново залемити 3в3 и ВЦЦИО игле од ПЦБ-а. Ја мерено АВО метар. ЛДО оутпут пин (3в3) је 3,26 В. У реду је! Али ВЦЦИО ПИН чини 4.4В !!!!!! Ја лемљени 3в3 ПИН ПЦБ-а, који ВЦЦ дешавања у микроконтролер ВЦЦ је око 3.3В. У реду је! Сада, морам да лемљење ВЦЦИО ПИН за коришћење ФТДИ ФТ232РЛ УАРТ модул ЛВТТЛ 3.3В. Морам да користим ВЦЦИО ПИН: Д: Д: ДИ не разумем, зашто је улаз (снага ПИН) чини ЛДО излаз на 4.2волт?? Ја само користи игле ФТ232РЛ РКС, ТКС, ЦТС и РТС-а и ЦБУС0 ЦБУС1 као РКС / ТКС ЛЕД диоде и ЦБУС2 као микроконтролер ресетује, и ЦБУС3 чипове прекида! Угодити помоћ мене о томе! Ја не могу да добију интегрисану 3в3 излазни напон 3.3В у када сам залемити ВЦЦИО ПИН. Он ономе што се дешава на 4.2В. Бесплатно УН-лемљени ВЦЦИО ПИН чини више од 4.4В. Али је унос ПИН-а! Хвала на одговорима!

Здраво, покушајте да додате раздвајање кондензатори (10мицро и 0.1мицро Фарад) на снабдевање и ВЦЦИО пинс.лоокс као да је нека бука питања [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Порука додат у 14:32 ---------- Претходни пост је био у 14:16 ----------[/ сизе] [/ цолор] ХИ, погледајте слику, вбус је 5В [ УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/12_1304067400.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/12_1304067400_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ]

Да, мој шеме као да очекују, мој 3В3_ЛДО и ВЦЦИО пинова повезани заједно! МОЈ ФТДИ ради, УАРТ раде .... Проблем је да када ВЦЦИО И 3В3_ОУТ заједно, ја мере 4.2В. Када сам поново лемљење ВЦЦИО ПИН, напон је 3,25. Видим 4.4В на ВЦЦИО ПИН када је бесплатан!

бајпас ВЦЦ3О до земље кроз 0.1мицро Фарад кондензатор и проверите напона

Напон је савршено! Ја пикап ВЦЦИО ПИН бесплатно поновно лемљење. 3в3 је око 3.26В (поправити) и поново залемити све пулл-уп отпорницима. Такође, сада постоји 4.4В на ВЦЦИО ПИН: С

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back