Фаза буке -> ЕВМ?

H

hmsheng

Guest
Како израчунати ЕВМ од интегрисане фазе шума?

ХИ Вфоне Можете ли да објасните формулу ако је то могуће? Неке ствари у вези са овим фомула? Хвала унапред.

Жао лутка питање, али шта ЕВМ значи?

Здраво, Грешка Векторска Магнитуда (ЕВМ) Најбољи ЕВМ (око 1,0%) се постиже када се све неравнотеже постављен на нулу. Веома користан документ о "тумаче и примењују ЕВМ РФ СистемДесигн" је у прилогу ...

додатне информације. на ЕВМ Грешка Магнитуда Вектор (ЕВМ) је фигура заслуга за модулације тачност. Било који уређај који показује ПМ-АМ и ПМ-АМ изобличења, као што су појачавача снаге ће деградирају ЕВМ. ДСП фазе, као што су пулс обликовању филтери и Д / А конверзија може имати значајан утицај на укупан ЕВМ, односно утицај фазе неравнотеже, амплитуда неравнотеже, и ДЦ-офсет можете видети на ЕВМ мерења ... најбоље ЕВМ ( око 1,0%) се постиже када се све неравнотеже постављен на нулу ... Такође ЕВМ мерење је математички описао као: | (Врк - Вреф) | ^ 2 ЕВМ (%) = 100 * ----------------- | Вреф | ^ 2 где је Врк комплекс примљени сигнал (из демодулатор) и Вреф је савршена (тј. неискривљеном) комплекса референтни сигнал.

Не само ЕВМ РМС је важно, али и спектралне дистрибуције. То је уобичајено познат као фазе шума. Ако мању фреквенцију компоненте су више неке фазе / фреквенција синхронизације методе дају различите резултате од перфроманце коришћењем стана фреквенције буке.

Агилент брошура је корисно АГИЛЕНТ ПН 89400-14А [урл] хттп://цп.литературе.агилент.цом/литвеб/пдф/5966-0444Е.пдф [/ урл]

Сасвим добар документ за мене. И помаже ми ради ГПРС РФ систем за отклањање грешака. Хвала!

Како да се измери ПМ-АМ и ПМ-АМ дисторзије струје појачавача? Какав подешавање потребних

Мислим да вам је потребна Векторска сигнала анализатор

Моје мишљење је да је бескорисно да се израчуна ЕВМ на други начин него што мерења.

ЕВМ = 2 * син (фазна грешка [степен] / 2) * 100% нпр: 0.35дегрее ЕМС фазна грешка ће узроковати 0,61% ЕВМ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back