[Фази буке] питања ЛК ВЦО

T

trashbox

Guest
Здраво свима, Ево неколико питања о фази буке на ЛЦ ВЦО (1). По мом мишљењу, постоје четири система: Линијски Време Инварант, линеарно време Варант, Нелинеарна Време Инварант и нелинеарној време Варант. Ако желим да се анализира бука фаза у ЛК ВЦО, који систем је разумном? Сам икада студија неким моделима фази буке ВЦОс, као што је Леесон, Абиди и Разави, али ови меделс се фокусирају на прстен ВЦОс и на основу линеарне теорије. (2). О ЛЦ ВЦО је извор фазе шума, да ли ме рецоммент било папире? Посебно преглед папире! Сам икада студија прстен ВЦО је извор фазе шума, али сада сам збуњен извор фаза буке на ЛК ВЦО. хвала вам пуно! Ја сам нови човек у пројектовању МЗ ВЦО српски Надам уа леп дан.

Здраво, У циљу анализе буке фаза у ЛК ВЦО, можете користити ЛТВ (линеарно време Вариантинг), јер фазе шума утиче на сигнал на неколико начина, у јеку вредности колико нула прелаз. Импулсни одзив је различита, у зависности од времена као сте ставили такав импулс. Можете да погледате више детаља, а прециссионс у "Општа теорија Фаза буке на Електротехничком осцилаторе" од стране Хајимири и Ли, донвлоабле у пратите линк: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц34939.хтмл [/ урл ]

пробајте ово своје, такође веома добар .... и ово је сигурно 8О [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц78882.хтмл [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back