Фреквентни претварач проблема

Z

Zedman

Guest
Здраво свима, нашао сам овај конвертер Фрек: [УРЛ] хттп://ввв.фреевеб.ху/мајки/електро/пиц/пројецт/фв1500/фв1500_в130а.пдф [/ УРЛ] Ја га градили, али пошто фирмвер није слободан , одлучио сам да мој сопствени. Овај сајт каже да је ПВМ фреквенција 4,88 кХз и то је резолуција је 128. Фрек. за мотор може бити подешен од 1-75 Хз. То не мења амплитуда, фреквенција само. Резолуција ПВМ вредности / синусни талас није познат. Сам постављен на 64. Тако да сам морао да направи базу квадрат сигнал за пвм са 75 * 64 * 128 -> 307200 Хз и играју ову 3 пута, модулисан синуса, сто и померио фаза са 120 степени сваки. Може се посматрати и на обиму на ПИЦ излази и на МОСФЕТ "капије. Али сам ставио на 120В мотора се не покрене, ја само могу да чујем звук ПВМ, а ако ставим на трансформатор између 2 било које од три излаза видим прилогу сигнала на опсег, што заиста није као синусни талас ... било које идеје, сугестије? хвала, Зедман

Сам схватио зашто овај талас изгледа овако, зато трансформатор цепа ван ДЦ део високе дела. А ако погледамо ближе, онда ја могу да видим синуса модулација у њој.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back