Функција вектори за препознавање облика

T

tanya05

Guest
Ја сам радиш пројекта у препознавање облика. Моје поље примене је руком знак препознавања. Ја донт имати позадину за обраду слика. Може ли неко молим реците ми где да нађе базу карактеристика вектора за ову апликацију? сам сам више наклоњен карактеристике рукописа цифара. Морам да спроведе мој код у МАТЛАБ-у, тако 2Д приказ карактеристика вектора ће бити предност. Морам да АСАП почетак мој пројекат. Било који предлог ће бити цењена.

Да ли ће овај документ помоћи

@ Клистрон Овај документ је веома информативан за руком знак препознавања. Међутим, у мој пројекат сам углавном треба да се усредсреде на делу препознавање облика. Зато ми је потребан било који доступни база карактеристика рукописа карактера. Или било МАТЛАБ кода функције екстракције са слика. Било који сугестија?

Да ли ће то да вам помогне [урл = хттп://висл.тецхнион.ац.ил/пројецтс/2003в24/] реалном времену СелКам (ЛПР) Систем [/ УРЛ]

Не, ово није везан много тога да мој пројекат.

Како да читате улаза [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 08:34 ---------- Претходни пост је био у 08? : 22 ---------- [/ сизе] [/ цолор] ће то бити било [УРЛ] вредност хттп://ввв.стат.цолумбиа.еду/ ~ фвоод/Теацхинг/В4240_Фалл2010/Лецтурес / Увод / маин.пдф [/ УРЛ]

У случају да нађем код који могу да издвоје функције, ја ћу користити датотеке слику као улаз. Не треба да се мери сваки улаз. Мој главни циљ је препознавање знакова, не морам да идем у детаље функције екстракције. Ја само треба карактеристике рукописа карактера на којој ја могу применити мој код за препознавање карактера.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back