ХИТНО: 12В ДЦ мотором регулисање броја обртаја путем ПИЦ16ф877а

N

nicole_yulynn

Guest
Здраво, ја радим свој финални пројекат за моју диплому. Мој наслов пројекта је ДЦ мотор регулисање броја обртаја путем ПИЦ16ф877а. Тренутно сам суочена неки проблем у томе како да интерфејс ПЦ-ПИЦ-Тк/Рк.....Тк/Рк-ПИЦ-Л293Д-Мотор. И како да раде резултат повратне информације оптичких енкодера ПИЦ. У основи, мој пројекат се састоји од 2 ПИЦ-а, 433МХз РФ модул са ПТ2262 и ПТ2272-Л4 (Цитрон), МАКС232, РС232 кабл, 12В ДЦ мотор, оптички енкодер. Ја сам користећи окупљања сад и Висуал Басиц. Хвала вам ...

Морате да их разраде део по део. Покушајте да не петља поново са ПИЦ-на ПЦ онда контролише мотор са Л293Д, онда добију податке од опто изолатор до ПИЦ-а, онда РФ модула. Затим, само комбинују све заједно. Ја бих препоручио да користите Ц. То ће бити лакше у односу на АСМ

Здраво, да ли имате било каквих примедби или пример? Јер нисам упознат са Ц језиком. Узгред, ја користим МПЛАБ и ПИЦ кит2 програмера. Хвала на помоћи ....^^

Можете покушати следеће: [урл = хттп://ввв.мицроцхипц.цом/соурцецоде/] Мицроцхип ПИЦ Мицрос и Ц - извор и узорак кода [/ урл] постоје 3 врсте Ц компајлер који можете изабрати из микроЦ, Ц18 и хи тецх Ц [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 14:41 ---------- Претходни пост је био на 14:38 - ---------[/ сизе] [/ цолор] За Л293Д: [урл] хттп://ввв.соларботицс.цом/ассетс/доцументатион/кит10.пдф [/ урл] [цолор = "сребро" ] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 14:42 ---------- Претходни пост је био у 14:41 ----------[ / сизе] [/ цолор] и Гоогле, наравно,

Док Ц је свакако изводљиво, треба поменути у твој први пост који сте користили Скупштине. То је оно што ја користим са 8-битним чиповима. Микрочип има много примена белешке користећи асемблерског кода за контролу мотора. Претпостављао сам да своје мотора је био прилично брушеног него четкица. Овде је на Мицроцхип-сајт са неколико додатних линкова да вам помогнемо. Што се тиче бежичног контролу коју помињу, предлажем вам да посетите ову групу ([урл] хттп://ввв.едабоард.цом/гроуп146.хтмл [/ урл]). Бигдоггуру је уложио много напора у склапање ресурсе на ту тему. Оне на Манцхестер кодирање може бити највише примењују за ваш пројекат, али то је само на основу погоди о томе шта РФ линкови планирате да користите. Џон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back