ХП Мини 2133 приказ проблема

K

kalimuthu

Guest
Хи засто ХП Мини 2133 Садашња нема приказ проблема? је овај дизајн проблем или БИОС питању?

Шта приказ проблема причаш. причаш црне и плави екран проблема

понекад није дизајн проблем 2 могући начин да се у то није приказ 1. водио у монитор био покварио, екран се више неће приказивати, ако у лице овај проблем и то је под гаранцијом иде да га промени, то ће бити скупо да промените ЛЕД у монитор 2., графичка картица покварио, тако да више нема приказ у Ур екрану

Постоје и други проблеми са ХП лаптоповима. они су из црне, плаве, црвене екрана, када смо покретање система након покретања, екран наставља да мења боју дисплеја без приказивања прозора радној површини екрана. после 4 или 5 пута поново добија исправљена.

Имам СУСЕ Линук 10 ХП 2133 Мини ПЦ-Имајте на уму сам га купио поново ... много проблема. Мој највећи проблем ... за дијагнозу. У међувремену ово приказивање ће бити онемогућен. __________________ [Урл = хттп://ввв.микмелот.цом/спи] Велепродаја Спи Камере [/ урл]

Здраво, коначно се трудим да топлота сува (топло ударац) на северу бридге чип, добијем видео сигнала: лол: али то није дуго лостинг ....: лол:: сад:. Иес када систем ради високе графичке апплицатионс.афтер да само не добија видео приказ ........ Покушао сам Упдате БИОС такође.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back