Халфбридге драјвер ИЦ ради Хелп плеасе

T

themaccabee

Guest
Здраво, Волео бих да се упознају са пола ИЦ мосту возач који се нуди од међународне исправљач или сличне онима ИРФ211КСКС серије .. Сам добио две Н канални МОСФЕТ, високе стране МОСФЕТ Оцедити повезан са Вдд = 28В, њен Извор повезан са Низак МОСФЕТ страну мозгова и Ловсиде МОСФЕТ-извор уземљен. Оптерећење је протерано из тачке на извору високе стране ФЕТ (где одлив ловсиде је прикључен). Заиста бих да знам како ИРФ-ИК-диск високог стране ФЕТ или како ВГС високе стране се испоручује .. Мислим да је Високи страну ФЕТ капију треба да буде испоручује барем напон = 28В + ВГС праг није? Да Хоће право? овим ИЦ генеришу које саме по себи или ће да учиним нешто да подесите напон врата? (пита од ВГС за различите МОСФЕТ промене зар не?) Да ме неко објаснити или да ми помогне да пронађе туторијал о истом .. Хвала и Поздрав

Да. Потребно је 28В + ВГС. У већини случајева, може бити генерисан од стране себе у принципу боот-траке.

[КУОТЕ] У принципу дизања [/ куоте].. Цан У молимо Вас да објасни мало .. Ово је коло сам набавио од ИР2110 датасхеет .. постоји боотстрап кондензатора као у ве поменуто, али ја донт схватити његове радне .. Такође, оптерећење је преузет из ловсиде ФЕТ мозгова .. Ја бих да кратко Ловсиде мозгова са високим страни извора и контроле је са ТТЛ сигнала .. Ја само желим да се пребаците уређај .. тј ни ОН или ОФФ не као из брзог пребацивања таласни облик .. Хвала за сваку помоћ .. Поздрав [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/14_1304344362.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/14_1304344362_тхумб.јпг [/ имг] [/ УРЛ]

Кондензатор измедју ВБ и ВС је боот каиш кондензатор. Када Вс се повлачи низак, кондензатор се наплаћује преко диода између Вцц и ВБ. Онда када Вс се повлачи висок, Енглеска ће бити у комбинацији за вс + Вц. ВЦ је цпацитор напон који је напуњена када је ниска вс.

[Урл = хттп://имагес.електрода.нет/19_1304361842.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/19_1304361842_тхумб.јпг [/ имг] [/ УРЛ] Ја само додао функционални блок дијаграм са тим превише .. Жао ми је и даље цоулнт добијају комплетну слику ... Као К2 је на капи оптужбе на ВЦЦ кроз диоде.Ат исто време ја верујем да је ХО & вс ће бити повезани заједно и самим тим ВГС за К1 ће бити нула и К1 ће бити ОФФ.Бут Како објаснити следећи високи страни ФЕТ ОН поступак .. Им збуњени? .. Може ли неко помоћи, захваљујући

ВЦЦ ће наплатити поклопац преко диода.

Окие ... Дакле, док доње стране К2 О вс у извукли на земљу ... и самим тим оптужбама боотстрап капу и да поклопац напона се појави преко ВБ. Сада К2 је искључен и Хо је повезан са ВБ, тј боотстрап ЦАП-а. Сада вс лебди зар не? Онда ВБ се примењује на ХО и могући пад настаје између пливајућег извора и П1 гате.Вилл ово укључите П1? ако се испостави О К1 извор К1 (вс) ће полако стиче, односно одлив напона 28В овде .. то ће подићи Вб који је седео на вс, да 28В + ВБ, довољно да К1 НА. Да ли је ово исправан поступак ..? Исправите ме ако им лоше. Хвала

Окие ... Дакле, док доње стране К2 О вс у извукли на земљу ... и самим тим оптужбама боотстрап капу и да поклопац напона се појави преко ВБ. Сада К2 је искључен и Хо је повезан са ВБ, тј боотстрап ЦАП-а. Сада вс лебди зар не? Лео: Када Хо је повезан са ВБ, К1 ће бити укључен. Тако вс ће бити повучен на високом нивоу. То је [б] [цолор = "Ред"] НЕ [/ цолор] [/ б] пливајући. Као Вс се ишчупа, Енглеска биће померене од стране поклопца између ВБ и ВС.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back