Хардвер за УСБ комуникацију између рачунара и микроконтролера

N

narithota

Guest
Здраво Желим да комуницирају између ПЦ и микро контролер користећи УСБ за одбијање захтева. Предложите ми шта је хардвер потребан за УСБ комуникацију. Молим вас водич за овај пројекат Поздрав нари

нари, То зависи од тога како ван'т да се то ради. Знам да ПИЦ18Ф4550 поседује УСБ интегрисан и да на прозорима се третира као серијски порт тако код је прилично једноставан. У супротном, можда имају поглед на неке од кредитних ФТДИ које пружају УСБ серијски конверзије и на тај начин можете користити било који микроконтролер. Такође знам Атмел има УСБ чип, али нисам упознат са Атмел ИЦС. Цхеерс убица

Здраво можете да проверите овај линк [урл] хттп://ввв.лвр.цом/усбцхипс.хтм [/ урл] Салам Хоссам Алзомор ууу (). ИГ (.) Цом

Предлажем да користи на једном чипу "УСБ УАРТ мост", као Силиконска Лабс ЦП2102.

[Куоте = Слаиерза] нари, знам да ПИЦ18Ф4550 поседује УСБ интегрисан и да на прозорима се третира као серијски порт тако код је прилично једноставан. [/ Куоте] ово није тачно, можете да користите УСБ, али морате да га програм. поглед на [урл] хттп://пе.еце.олин.еду/еце/пројецтс.хтмл [/ урл]

почети са УСБ 2.0 спецификацијама. Као што план да се са стране микроконтролера ХВ / СВ, тај део је врло лако у односу на возача развој на Виндовс страни. Можете користити Јунго за почетак са. БРМ

Здраво сам пронашао једноставан пример за коришћење УСБ-у ПИЦ18Ф4550 ПИЦ18Ф2550 и већ је у КЦС код. Могу наћи код за ПИЦ и Ц # за ПЦ. [УРЛ] хттп://ввв.хоббипиц.цом/индек.пхп?оптион=цом_цонтент&таск=виев&ид=14&Итемид=27&ланг=ен [/ урл]

можете користити чип ФТ245 за усб1 или користите Куицкусб за УСБ2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back