[Хелп] Било које тело зна, Како одвојити ДВД у ЦД

M

mami_hacky

Guest
Здраво, имам бутабилни мандрак 10.0 двд имаге фајл, али не и ДВД-РОМ, и тако, ја не могу да га користе. Морам да цхаге своју формат и поделити га на рецимо 5 дискова, како да га користите. било које тело зна, како могу да урадим ово, или било какву идеју, за коришћење овог двд слику, без, двд ром.

Здраво, ја преузети превише мандрак 10.0 двд слике Фроме еМуле. Имам исти проблем. Да ли постоји начин да се отарасе од ДВД-а има неки ЦД-а. Мандраке мора бити покретање са ЦД-а, тако да не могу да их Сплите на 5 ЦД-а споји их на мети тешко поново. Треба ми инсталирањем начин од ЦД-а. Зар није? тнк

Да ли је ИСО слика? Ако је тако, покушајте да користите програм ИсоБустер и покрените слику без нарезивања ствари. х ** п :/ / ввв.смарт-пројецтс.нет/исобустер/ поздрав меак98

[Куоте = меак98] Да ли је ИСО слика? Ако је тако, покушајте да користите програм ИсоБустер и покрените слику без нарезивања ствари. х ** п :/ / ввв.смарт-пројецтс.нет/исобустер/ меак98 поздрав [/ куоте] Здраво, ово је Виндовс апликација и рекао нам је потребно да инсталирате оперативни систем. Овај оперативни систем је линук није Виндовс. Ако немате било какву сугестију, тако да не одговарате бескорисно указују. : П

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back