Хигхпасс Микротракаста филтер

J

jgraygoza

Guest
Поздрав свима, ја учим у куиркс (и главобоља) која може бити Микротракаста за РФ инжењер. Ја сам тренутно прави Хигхпасс филтер али ја никако да се то ради у праву. Моја претпоставка је да, иако симулација изгледа дивно, када сам заправо изградити ПЦБ није ништа од онога што сам израчунати. Дакле, да би ова тема продуктивнији да укључим своју мво фајл тако да свако ко је експерт и ЕМ симулацију и Микротракаста могли да погледамо на њој и реците ми да ли идем у правом смеру, или ако морам почети од нуле. Ценим време које сте снимили да прочитате овај тхреад. Ево датотека:

Може ли бити ваши диелектрични претпоставке биле су нетачни? Шта сте користили? керамике? Полиамид? Угравиран нитрида? Нагризање процес није идеалан уколико СС-осујети само без диелектриком. Да ли сте направити импеданса купон за Ω тест сврхе? То је од суштинског значаја да верификују и често се ставља у области ободу белешку пре депанелизатион. Неки продавци могу да испробају, калибрисан и обезбеди дозвољене. је исправна са купона теста и подесите. [УРЛ] хттп://мицролаб.беркелеи.еду/лабмануал/цхап1/ЈМЕМСЕтцхРатес2 (2003) пдф [/ урл].

(Један од ...) најгоре ствари о микроталасној симулацију како је срећно симулатора / оптимизиер ће конвергирати у комбинацији вредности проредом, као што су 0.1378543392 мм без преношење преосетљивост на дизајн овог параметра дизајнера! Када завршите свој дизајн, или урадите Свееп параметар / Монте Карло симулације критичних димензија укупној структури или (пожељно) анализа осетљивости да проверите да нисте ослањајући се на УН-произвести механички димензије / толеранције за ваше мрежа да функционише. Пронашли сам заједно резонантне архитектуре су посебно фиддли у том погледу. Понављајући СунниСкиГуи - Массиве диелектрични варијације имају утицаја на стварном учинку (читај: Тунинг / одговара / резонанцу) у било које физичке мреже. Један од главних атрибута (осим губитка тангенте) који издваја "високе фреквенције" ПЦБ материјала из подлоге БОГ стандардном (као што су фибергласа СР-4) је произвођач за контролу релативне пермитивност (такође назива "ДК" у ПЦБ жаргону ). Под-% варијација (видети у Роџерса / Арлон / Тацониц итд корисника производа) је оцењен као добар, док СР-4 експонати скоро фактор 2 ширења у ДК у зависности од састава и произвођача.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back