Хитно потребна помоћ у РФ дизајн система Хардвер

L

lsy2004

Guest
Здраво, ја сам новији у РФ. Потребна ми је помоћ да брзо покупити ствари РФ системском хардверу у 3 недеље. Као РФ систем инжењер Хардвер, што ствари треба да знам? све књиге? Хвала.

Ово је један од најбољих РФ система инжењеринг књизи: [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=35713&хигхлигхт=визмуллер [/ урл]

Дозволите ми да одговоримо у већини генеричких и користан начин. У земљи без обзира радите, постоје квалификовани консултанти РФ системи тражите посао сада. Ако је ваша идеја је да купи књигу и постала стручњак за 3 недеље, ви губите време. Иди наћи један од тих консултаната и запосли га. Ви ћете сачувати 10к ОТ 100Кс преко без обзира на његово такса на ваш први пројектовању система!

Хвала. Морам да се на лицу места тест за посао. Они захтевају неку Повер појачалом ЛДО, ЛНА ... РФ техничке позадине. Може ли ико ми дати неке упутства које могу учинити сам брзо пицуп?

Мислим да ако већ имате основно познавање С параметар, ЛЦР погађања ИП2 и ИП3 и одређену карактеристичну модулације свог радног стандарда, онда је то могуће постићи свој циљ! Онда следећи можете ићи следеће кораке: 1.. Да ли калкулације каскадних система преко РФ параметара, НФ/ИП2/ИП3/П1дБ/АЦПР .... за једну недељу 2.. Узмите ПА евалуациони одбор да уради тестирање над свим перформансама, и покушајте да подесите излазни подударање. 3. Узмите ЕВБ система ићи проверу параметара, и покушајте да се односе на овај табеларна израчунавања за 1. седмицу. Срећно!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back